optimus prime

mezarkabul
autobotlarin lideri hayrani oldugum sahsiyet.
oyuncagini aldirabilmek icin ortalama 1 ay agladigim,hala masaustumu susleyen idolum.
autobotlar degisin dedimi yer yerinden oynardi karizmatikti kendisi.
(bkz: kiz olsam verirdim)
angelus
eldeki mevcut adaylara bakıldığında cumhurbaşkanlığı için en büyük şanstır kendisi. hani yetenek deseniz yetenek, güç deseniz güç, karizma deseniz karizma. maşallah evet.

edit: farkettim ki aynı isimde bir de yazarımız mevcutmuş. karışıklık olmaması sebebi ile entrynin öznesi olan şahıs linktedir. buyrunuz.

http://www.kisaca.net/3iomn
optimus prime
paylaşılamayan nick ve başlık.o da şöyle olmaktadır efendim hemen açıklayayım; kıymetli mi kıymetli, aile yuvası sıcaklığındaki yegane mekanımız bilgi sözlük dahilinde iki adet optimus bulunmaktadır da. kimler mi bunlar?

asıl olan autobotların gerçek lideri : optimus_prime ben yani? herhangi bir reenkarnasyon geçirmedim.inanmam da zaten öyle şeylere...
sonradan gelme bağdakini kovma eğilimdeki ama günahsızsa: optimus prime.

iki resim arasındaki tek fark ise ahanda sadece budur; (_)


peki şimdi olacak? ben paylaşamam kimseyle başlığımı falan... başka bir başlık bulun bana ne ya! ilk ben vardım burada...of of! öleceğim gülmekten. yoksa gizlice uçurulcak mıyız? valla o sonradan geldi. onu uçurun uçuracaksın. hayır yazarları da kurtarın bu yükten. (_) olan optimus diye eklenti mi yapacak bu garipler? aaa olur mu öyle şey hiç? ayıp yahu!

ahanda bir kanıt vereyimde tam olsun;
#590454
nickullah entryoglu
transformers filminde ’i am optimus prime’ demesiyle, karizmasıyla ortalığa selamını çakan, autobotların lideri, tırdan bozma, scania olması muhtemel, robot karakteri. bik bik öten megatron’u her daim şöyle bir silkelemiş, bir ölçek sopalamış, tokat manyağı yapmıştır. ön taraftaki motor kapağından olma adonis kası da, karizmasına ’’update olmaya gerek kalmayan orijinal bilgisayar programı karizması’’ katmıştır efendim.
independence
transformers’in agir abisi.sam’a "kupu gogus kafesime sok" dediginde "kupu gotume sok" $eklinde algilami$ olmam kendisine olan saygimi kesinlikle azaltmaz, her $ey tamamen bir yanli$ anlamadan ibarettir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol