bir sigara daha iceyim sonra yatarım

aysemayse
uykusu gelmemiş de diğer uyuyacakmış gibi olan arkadaşlarının nabzını ölçen bireyin söylemidir. "bi sigara daha içeyim de öyle yatayım"; "bak oturacaksanız otururum daha ha" anlamına gelir aslında. bazen de kek gibi herkes yatacak diye yatarsınız bakarsınız içerde hareketlilik bitmemiş, çıkarsınız "ya bi sigara daha içeyim öyle uyuyayım bari" dedim deyip dalarsınız kaldığınız yerden muhabbete.
akhillius
yatmamaktadır efendiler yatmamaktadırlar. adamı zorla yatağı gönderirsin bir saat sonra anca gider. arkasından giderken derki beni biraz erken kaldır duş alıcam. arkadaş gidersin başına 45 dakka içinde on defa kalkmaz. sonra birde homurdanırlar neden beni kaldırmadın. o yüzden hiç bir şeylerine izin vermeyin ve tekme tokat yatırın. sonracıma tekme tokat kaldırın. en makulu. evet.
viticulteur
msn.de konuştuğunuz ve karşı tarafın (ki bu karşı taraf sizin için özel ve sigara içen biriyse) artık sıkılıp yatma girişimlerine başladığını görür ya da hissederseniz hemen "ben de yatacam ama bi sigara içeyim de öyle yatayım" deyip karşı tarafın da aklına sigara sokulur. işte senin görevin tam da o an başlamıştır ve 1 sigara içimlik süren vardır. o görevse karşı tarafı msn.de tutacak bişeyler bulmaktır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol