sigara dumanından halka yapmak

serco
genis agizlilarin sigaradan cektikleri her bir nefes sonrasi, zararsiz olan dumani di$ari hemen yollamayip, agizlarini oval bir hale getirdikten sonra, ileriye dogru cene yardimiyla iterek yapilmaktadir. tamamen etkileyici olma hevesi ile yapilan harekettir ba$ka bir nedeni yoktur.
mitili
duman içe çekildikten sonra dudakların yuvarlak konuma getirilip, çenenin önce öne, sonra ani bi hareketle arkaya itilmesiyle ağızdan içi boş halka çıkarma eylemidir.. bir kere başlandıktan sonra feci alışkanlık yapar bırakması zordur.

marifet değildir ama ortamdaki kızlar tarafından "aaa nasıl yaptın bi daha yapsana" tepkileriyle karşılaşılır ve akabinde bir daha yapılır.. sonra her nefeste istem dışı devam edilir.
mitili
maharet halka yapmakta değil aslında. bak gandalf’a adam hayvan gibi gemi yapıyor. gemiyle de bitmiyor tabi, ben içinde tayfası olmayan gemiyi ne yapayım, al bi tarafına sok falan yağni.
downinahole
duman hiç içe çekilmeyip ağızda tutulup yapıldığında halkanın kalınlığı artar.ancak ağızda iğrenç bir tat kalması kaçınılmazdır.
deborah
karşınızdaki kişilerin "ayh ben uğraştım ama yapamıyorum bir türlü" nidalarıyla egonuza tavan yaptıran ve hemen ardından "öğretsene" demeleriyle tepetaklak olmanıza neden olabilecek bir eylem.bir süre sonra bağımlılık yapmakta o ayrı.

entry i mealiyle birlikte sunuyoruz:

evet halka çıkartabiliyorum.başım da göğe eriyor.
independence
sigara ictikten sonra $ekil olsun diye yapilan i$lem.dudaklar buzulur, o harfi soylenecekmi$ gibi ba$ yukari dogru dururken agizdaki duman yava$ca yukari uflenir.cikan duman muhtemelen yuvarlak olacaktir.palabiyikli agir abilerin bu $ekilde duman cikartma cali$malari karizmalarini zedeleyebilir, kendilerine onerilmez.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol