rıza karaağaçli

mezarkabul
ferhunde hanimlarda sapkayi ters takan yetkin roluyle tanidigimiz radio maydonosede karaagacli night showla gecelerimizin vazgecilmezi olan verdigi aradan sonra tekrardan radyo tatlisesde radyo programciligina geri donen tiyatrocu ve seslendirme sanatcisi hemsom.
angelus
stand up gosterileri yapmisligi vardir bu adamin oldukcada guzeldi, gitmisligim vardyr ordan biliyorum lakin hala faaliyettemidir bilmiyorum.
mezarkabul
stand up gosterilerine bu yil tekrardan baslamistir fakat rizanin buaralar eski populerligi olmadigindan eskisi gibi full salona oynayamamaktadir ve bunun bilincinde olup kabullenmistir.
hickasmayirmidortharfvar
ay ay ay ayki ne ay!!! diye programa giren .. beni yaran koparan bi insandir.. organizasyon sirketi tarafindan bi nevi dolandirilan ve o yuzdende gosteri sezonu basladigi icin bos salon bulmakta cok fazla zorlanmaktadir.. reklamlarini sadece radyoda vermektedir.(bildigim kadariyla) salon kargasasi da bu yuzden olsa gerek..1 ile 3 arasi sovunu icra eder.. fazla soze ne hacet onu dinlemek gerek..
tncycc
bir zamanların bomba radyo programcısıdır.ayrıca çok iyi bir seslendirmecidir.tek kişilik gösterisi pek çok komedyenden başarılıydı.radyo mydonose u bırakıp istanbulda sadece seslendirme yapmak istedi.geçen yıl radyo tatlıseste programa başladı ama bunlarda eski programların tadını vermedi.ve bıraktı.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol