ortadoğuyu ve dünyayı en iyi taniyan türk lider

31subat
yasar nuri ozturk’un kurdugu halkin yukselisi partisi web sitesinin solunda yer alan banner. bannerin arka planinda ise yasar nuri’nin resmi bulunmaktadir ki zaten kopup buraya yazma sebebim de odur.
oha falan olmak bir yana dehset icinde kaldim, uzun sure kendime gelemedim, "lan dallama sen kimsin ki iki kokonaya din kurali ogrettin diye dunyayi taniyabildin" diye seslenmek gecti icimden velakin yapmadim, yapamadim. bir sigara yakmakla yetindim, oturup bir yudum daha cola ictim, kalkip televizyonu acip sacma sapan bir klip izledim, google’da komik resimler diye arama yaptim ve lakin ne yaptiysam yasadigim dehseti unutamadim. hala daha ruya olmasi icin dua ediyorum.
31subat
gonul isterdi ki ben bu basligi sadece anket icin acmis olayim, biri bana anket lan bu diyerek ayar versin, ayar vermeyenler altina sevdigi liderleri girsin, ben besim tibuk yazayim, bir baskasi cikip bulent ecevit yazsin, dedem korkut gelsin, bana bu kahramanligimdan dolayi ankettin ismini versin, toy olsun, solen olsun ama degil iste ne yazik ki. ustte soyleyeceklerini zaten soylemis biri olarak neden bunu yazdigim sorusuna da verecek cevabim yok, evet. sirazem sasmis, fevrim donmus ve butun molekullerim birbirine karismis olabilir, sessiz bir gemiye binip gitmek istiyor olabilirim, piedra irmaginin kiyisinda oturup aglayabilirim ama an itibariyle yasadigim saskinligi hic bir sey duzeltemeyecektir. google’da bangbus, orgy diye arama yapsam bile.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol