cipram

serco
dunyanin en cok satan ve en pahali 2. antidepresani. ama $imdi 70 mil.dan 48 e inmi$tir ve belki sirasini kaptirmi$tir. bi kutu cipram 28 adettir. ilk bi hafta a$iri uyku ve huzursuzluk yapar ama sonra dunyalar sizin olur, mutlucan olursunuz. du$u$u de cok fenadir, ara vermemek gerekir. birakirken nazik olunmalidir, yoksa bunye ota boka sinirlenip, kendi kendini bogabilir.
melusine
mide bulantisi,uykulu olma,agiz kurulugu gibi gunluk hayatinizi zora sokacak yan etkileri vardir ancak yine de iyi bir ilactir.
tekelbirasi
birçok anitdepresana göreçok hafif olmakla birlikte inceden bağımlılık yaptığımı düşünüyorum.çünkü almadığım zaman ciddi sinirlerim bozuluyo.
van ness
#160185 bu yan etkileri var ama kişiden kişiye değişiyor heralde. doktor bana bir max. 2 hafta sürer dedi. ben de neredeyse hiç yan etkisi olmadı. kullanımla da alakalı olabilir. ilk başlayanlar ilk hafta yarım doz almalıdır. heralde sebep bu ola. kaynak:
independence
uyku uyumak konusunda ciddi sikintilari olan birisiyim ve annem de bu durumun farkinda. bir suredir "ben cipram kullaniyorum sen de bir dene" diyip duruyordu. uyku uyuyamayinca hayat bildigin bok gibi geciyor, ne gunden keyif alabiliyorsun ne gunesten. nihayet bugun annemin onerisine kulak asip iki tane birden attim mideden iceri. annem "bir tane iceceksin" dese de "benim bunyeme etki etmez o kadari" diyip israrla yuttum iki adedini birden. evet uyudum ama ilacin etkisi ile mi yoksa yorgunlugun etkisi ile mi onu net bilemiyorum. bildigim sey arada uyandim, su icmeye mutfaga gitmeye karar verdim, ayaga kalktim ve bir adim daha atamadim. o nasil bir bas donmesi, o nasil bir mide bulantisi of ki ne of. zannedersin bir el seni simsiki kavramis, dunyayi basinin uzerinde ses hizinda donduruyor. tornistan attim kendimi yine yataga, gecmesini beklerken yine uyumusum. neyseki bir kac saat sonra yine uyandigimda bas donmesi bir hayli azalmisti. sabaha hicbir sey kalmamasini umud ediyorum.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol