geyiq yazarlarının bilgi sözlük transferi

ithilquessir
efendim bu akim 4-5 ay once cleirvoyant tarafindan tetiklenmistir. son zamanlardahttp://www.geyiq.org’un yasadigi buyuk kalite kayibi ve milletin birbirine laf anlatmaktan dilinde tuy bitmesi nedeniyle yeni bir arayisa giren yazarlarin yavas yavas sozluk ailesinde yer bulmasidir.

ilginc olan bilgi sozlugun reklaminin geyiq.org’ta yapilmamis, sadece birbirini taniyan yazarlarin kalemine guvendigi, sozluge uyacagini dusundugu yazarlari davetiyle olmustur ki benim gozumde sozluge renk kazandirmistir.

cleirvoyant daha sonra serco’yu ve ithilquessir’i davet etmis, bu iki yazar sozlugun database’inde hukum surmeyi kendilerine gorev edinmislerdir. gece gunduz entry yazarak zamanla gammaz’lik gorevine gelen bu iki delinin ilginc bir hikayesi ise geyiq.org kanalindayken birbirlerine kil olmalaridir. ancak sozluk bunyesi onlari yakinlastirmis, icki muhabbetine kadar goturmustur.

daha sonra sozlugumuzun cadolozu, houston’dan uyarmaktan ellerimin koptugu, zaman zaman jediye sacini basini yoldurtan, sabri’yi sozluge tanitan yazarimiz hobaa davet edilmis, cok kisa sure sonra da tarafimdan 376 "lan geyiq’in iyice boku cikti" diye dert yanarken tarafimdan yaka paca buraya getirilmistir.

bizi buraya ceken fark aciktir. biri "geyiq".org’dur digeri ise "bilgi"sozluk.com’dur.
hobaa
geyiqte yapilacak cadalozluk kalmamistir,her gecmis birer eskidir artik.yeni eskitilecek yerler bulup kacmak gerekir.belki de eskimeyecek gibi gozuktugunden gelinmistir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol