beş şişe bira içip on şişe bira kusmak

independence
nasil oluyor bilmiyorum, hangi teknikle bu ba$arilir hicbir fikrim yok ama icki icen insanlara hic de yabanci olmayan bir sahnedir bu.
adam gider, oturur bir bara, be$ $i$e bira icer, ardindan da ko$ar adim kalkarak tuvalete dogru yonelir.i$te sanirim puf noktasi bu arada gecen mesafe.tuvalete giden $ahis kafayi dayar buldugu herhangi bir yere ve ba$lar kusmaya.kusulan miktari ve kusmak icin harcanan zamani kafanizda carpar boler ve bir sonuna varirsiniz.

10 $i$e!

ardindan adamin oturdugu masadaki bira $i$elerini sayarsiniz.

5 $i$e!

tek vurup cift saymak gibi bir $eydir bu.ote yandan bu manzarayi gorup hemen ardindan da hesap yapan ki$inin acilen bir ruh doktoru ile goru$mesi toplum sagligi acisindan esastir.
schenardi
ne içtiğinin hesabını içemeyecek kadar içmiş olan bünyenin fizyolojisinin iflas ettiğini ortaya koyan durumdur. bu kusma hadisesi gerçekleşmese konu mankeni kişimiz ne içtiğini bilmeksizin aynen içmeye devam edecektir. ayrıca beş şişe içtiğini düşünen kişi muhtemelen ortadan kaybolan şişelerin farkında olmadığı için beş şişe içtim demektedir. dolayısıyla içtiği biranın miktarının da on şişe olmaıs gayet olasıdır. ayrıca kusna kişinin kustuğu maddenin yalnızca bira olmadığını da unutmaması gerekir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol