yürürken sigara içmek

serco
saglik acisindan sigara icmekten hic farki olmayan bir istir. hizli yuruyorsaniz, acilan cigerlerinize sigara dumaninin daha cok nufuz etmesi soz konusudur.

eger bol agacli bir yolda gezinti amacli yuruyorsaniz, keyif veren bir eylemdir.

toplumumuzda kimi kesimlerce hafiflik gostergesidir.

kimi toplumlarda da ikinci ucuncu sinif insan olmanin isaretidir.
ithilquessir
karsidan ruzgar esiyorsa uzun parduso ve yuzunuzu yaliyan dumanla karizma yapmaya calisabilirsiniz. eninde sonunda tam gozunuze kestirdiginiz birine bakarken o goze kul kacar, artik sizde rezil bir insansinizdir.
kumralada
niyeyse kadinlara yasaktir bu eylemi gerceklestirmek.illa ki bir yere oturarak icmeleri beklenir.hayir madem sigara icen kadinlar hafiftir o zaman nasil ictiginin ne onemi var sorusunu akla getirir bu dusunce.
laluska
kadınlar yaptığında hafif oldukları düşünüldüğünü ilk kez duyduğum eylem.... aceleniz yoksa, keyifli bir yürüyüş yapmaktaysanız gayet zevkli, güzel bi olaydır.
sirinsem gunahim ne
sigaranın sağlığa zararlı olmasını takıyor olsam zaten sigara içmezdim.ancak yürürken sigara içmek gerçekten zararlıdır,zararı da cebedir.son 6 aydır sokakta ne zaman sigara içsem biri gelip "abe bi sigara versene" diyip sigara istiyor.diyeceksiniz ki verme kardeşim.sigara içmeyen bir arkadaştan sigara isteyen bir piskopat "neden sigara içmiyorsun" deyip soktu bıçağı 1 ay kadar önce,işte o yüzden tırsıyorum.hayır elimdede sigara var zaten mazeretimde yok.

köşe yazarları piyasanın nabzını taksi şoförleriyle muhabbet ederek tutar ya,bu da benim piyasanın nabzını tutma şeklim oldu artık.bu tür sigara istemenin son 6 ayda artmış olması da ekonomik durumu bence gösteriyor.

not:hele bir tanesi çok kötüydü.eleman gelene geçene aparkat çekip tekme savuruyordu,höt dese altıma kaçıracaktım.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol