monsters inc

bastardo
tarih:2001
yonetmen:peter docter, david silverman
senarist:robert l. baird, jill culton

son zamanlarin en cok ses getiren animasyonlarindan biri. fazla cocukca geldi bana.
artemisia
pixar stüdyolarından çıkan 2001 model zeka ürünü süper animasyonlardan bir tanesi. ilginç konusu, zekice espirileri, en sonunda adamı ortadan ikiye yaran çekim hatalarıyla ve zaman zaman acıklı sahneleriyle unutulmaz bir animasyon filmdir. canavarlar dünyasında geçer. insan çocuklarının çığlıklarıyla enerji sağlayan canavar şehrinde çalışan ve çocuklara dokunmaları yasak olan canavarları konu alır. dünya tatlısı insan evladı boo’nun onların tarafına geçmesiyle işler karışır. şahsen en az 2 kere izlenesidir.

http://disney.go.com/disneyvideos/animatedfilms/monstersinc/index2.html
igor
her zamanki gibi pixar yapimi bir filmin aslşa kotu olamayacagini bilerek bireylere keyifli saatler gecirmesini saglayan filmdir. gerek gorsellik, gerek espri gerekse yaratici senaryosu ile guzel bir filmdir. ha simdi ben neden bu kadar ovdum onu da bilmiyorum ama kaliteli olan her filmi takdir etmek gerekir.
optikkagittakiasikki
ben bu filmde ağladım. her izleyişimde de ağlarım. o minik boo’nun gözünden yaş akıyor ya içim gidiyor yiyesim ısırasım mıncırasım yumuk yumuk edesim geliyor. eşek yaşına gelmişim öyle diyorlar ama ben hala izliyorum tekrar tekrar izliyorum. bi daha olsun bi daha izlerim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol