kişiye özel entry yazmak

independence
ki$i genel bir tanimdir.bireyi betimlemez.herhangi bir ki$i olabilir.dolayisi ile $ebnem ferah ba$ligina yazilan her entry de ki$iye ozel entry yazmak kapsamina dahildir.o halde varabilecegimiz sonuc $udur ki sozluk icerisinde ozel ki$ilerin ba$liklarina yazilmi$ olan her entry ki$iye ozel entry yazmaktir.du$unuldugunde gayet mantikli ve legal bir entry yazma usuludur.ba$ligi acan ki$i eger bir $eyler anlatmak derdinde ise bir daha du$unmeli ve ona gore ba$lik acmalidir.boyle yapmalidir.
valequentill
genellikle sozluk dahilinde bulunan huztin haberlesme merkezinden haberdar olmayan bilgiclerin icine dusecegi durumdur ki soyle diyaloglara sahne olabilir

entry ; aldigim haberlere gore sevgilisinin cuku iflas etmis , isten kaytarir olmus.. kendisine buradan duyurulur ( yandin kizzim seeen..!)

- lan huost.. agzina sicayim senin kalles.. burdan yazilirmi bole sey.. kimden duydun lan? sole cabuk. gel huztin a ordan devam edelim..

- kizim pasaportum yok valla gelemem huztin muztin.. memleketim ne guzel atla gel sen burda konusalim..

redcrow
para karşılığı yaparım. 50 papeli veriyosun, 50 satırlık methiyeyi anında döşüyorum başlığına. üstelik bunu üç kez yaptırana dördüncüşü bedeve..karakterin, hayat görüşün, nasıl bir insan olduğun falan hiç önemli değil ben parama bakarım arkadaş. istek karşılığında şiir, makale, öykü, roman, mizah, biyografi, düşsel(fantastik), türlerinde yazılar yazıyoruz. "ben beğenmedim, al bunu" derseniz, azınızı burnunuzu kırdırırım. satılan mal geri alınmaz, değiştirilmez.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol