hesabı odeyecekken cüzdanınin olmadigini farketmek

isimsiz kahraman
basedilmesi zor, insani rezil rusva eden durumdur. kisi cebindeki paraya guvenip yer icer sira hesabi odemeye gelince cuzdanini bir yerde unuttugunu yahut kaybettigini farkeder, kemlerin kumlere karistigi bir ifadeyle izah edilmeye calisilir lakin genelde karsi taraf size inanmayip yalan soylediginizi dusunerek sinirlenir, sinirlenmekle kalmayip sizi mutfakta bulasiklari yikamakla gorevlendirmek isteyebilir; hele ki ilk defa yemege ciktiginiz bir kiz arkadasin yaninda iseniz daha da fena bir durumdur. basima gelmemistir, lakin gelirse arka kapinin olmasi icin dualar etmekten baska carem kalmayacaktir.
deathless
kimligi birakip evin yolunu tutmak gereken bir durumdur.rezillik vs. durumlar hepsi bu durum icin gecerlidir.birde kimlik yerine ciktigin kizi rehine birakip kacma durumu vardir ki bu tam bir picliktir.
(bkz: godos)
elenktrinkalamadimsenden
cok icten bir “hasktirmnskyim” dendigine emin olunabilecek durumdur.adami kis ortasinda terletebilen durumdur.hele ki hoslanilan kizla/erkekle,ilk bulusma ise ziki tuttugunuzun resmidir olay.hic telasa kapilmadan tuvalete gidicem diyerek ortami terk edip kasadaki adama olay tum acikligi ile anlatilip,gerekirse nufus cuzdani rehin verilerek is halledilir,hesap zamani geldiginde kiz yaninizdayken kasa elemanina selam vererek transit gectiginizi gorunce de karizma tavan yapar.
ithilquessir
temel kural sakinliktir. soguk kanliligi kaybetmeden davranan biri her zaman yirtar. yine de bu tip stresli ilk bulusmalar kisinin sikca gittigi, garsonlari, mekan sahibini en azindan ismen tanidigi yerlerden secilirse hem bu tip durumlarin atlatilmasi kolaylasirken hemde kisiyi deplasman karamsarligindan cikaracaktir.
peach
kendine dunya kufur ettikten sonra odeyecegin hesabin kaygisini unutup, tek dert ’’harbiden de unutmusum umarim yanlis anlasilmaz’’ demektir. icten ’’harbiden’’ diyesi gelir insanin. akabinde yapilmasi gerecen bes tavsan gucunde kosup gelerek nakiti saglamaktir.
karpuzz
en akabinde gidilir munasip ve yalniz kalinan bir yerden bir arkadasa, bir tanidiga, en yakindaki dost ekibine telefon acilir, mesaj cekilir,telsizle durum bildirilir,olay aciklanir,o arkadas da ne yapar eder size bir yerden para bulur getirir,caktirmadan size verir siz de hesabinizi odersiniz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol