pano

angelus
beyoglunda ingiliz konsoloslugunun karsisinda bulunan sarap evidir. cok kaliteli oldugunu iddia edemem lakin yinede guzeldir. digerlerine gore fiyat konusunda daha makuldurler. lakin ilginc garsonlari vardir, islerini sevmiyormus gibi yaparlar. ama gidilesidir yinede.

http://www.panosarapevi.com/

sepulturk
eğer rezarvasyonsuz gidilirse sik gibi açıkta kalınması muhtemel mekandır. az para verip iyi şarap içmek istiyorum derseniz gidilmesi olasıdır. kalabalıklık konusunda özellikle bu günlerde tadilat dolayısıyla kapalı olan viktor levi’den ötürü felakettir. ayakta göt göte durursunuz insanlarla. ayrıca anlamsız bir şekilde hayvan gibi gürültülü müzik çalar ve çakmağınızı garsonlarından sakınmak gerekir. kız gibi çakmağımı hacılamıştır kendileri gece itibariyle. lan böyle kötülemiş gibi de olduk mekanı ama gayet lezizdir, gidilesidir.
kalimera
okulların koridorlarında bulunur. kurum içi iletişim metodlarından biridir. ama bizim okuldaki hiç bi b.ka yaramaz. tarihi geçmiş ilanlar asılır. duyuruları gördüğümüzde söyleyeceğimiz tek cümle şudur: ebene dedene baybay de...
misal sabahın köründe uykunuzdan feragat edip derse gitmişsinizdir. ama o da ne hoca yok, pano desen bi duyuru yok.canıma minnet der geri dönersin. zaten uykumu alamamıştım da dersin belki. öğleden sonra okula tekrar gittiğinizde o lanet panoda ne yazsa beğenirsiniz? x x x tarihli günde x dersi yapılamayacaktır. tarih aynı günün tarihi, ders ise bizim sabahki dersimizdir.
hadi canım bari yapılmadı de de zaman doğru olsun biz de teyit edelim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol