kartpostal

deathless
bayram , yilbasi vb. ozel gunlerde mektuplasmanin yogun ve yaygin oldugu donemlerde gonderilen; uzerinde resim , yoreye ait tanitim , askerler icin dansoz resimleri bulunduran cisim.
ladycapulet
benim gibi antika insanların hala sürdürmeye çalıştığı gelenek. 2013 yılını kutlamak ve sevimlilik yapmak için 20 aralık 2012 tarihinde postaya verdiğim ve hala indy e ulaşamamış olan karttır. hayır aynı tarihte abd’ye gönderdiğim kart 2 hafta içinde ulaştı, kıçımızın dibindeki istanbul’a ulaşamadı. bir yerde bir terslik var ama nerede bilemedim.

tayfa75
senesini söylemeyeyim, siz insafınıza uygun bir şekilde hesap edersiniz; askerlik yapıyoruz, çorum’ dayız. yılbaşı için izin aldı cemal, istanbul’ a ailesinin yanına gitti. neyse, yılbaşının 1 ya da 2 gün ertesi postadan bir kart geldi. açıp bakınca ne göreyim, şimdi evli olduğu, o zamanlar kız arkadaşı olan songül’ le ve bir otobüs dolusu arkadaşı ile birlikte yılbaşı için bodruma gitmişler. bana da oradan ikisi imzalayıp kart atmışlar.

biz çorum ayazında nöbetteyken, adam kız arkadaşı ile bodrum’ da yılbaşı kutluyor! ulan ne içime oturmuştu o zaman. hala durur ama o kart bir yerde.

güzel bir şeydir sonuç olarak kartpostal.
birinin tarihinde el yazısı ile iz bırakırsınız.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol