birinin eli sizin kıçınızdayken yürümek

pontic
genelde siniflandiramadigim sevgililerde gorulen bu durum hayli sacma sapan bir yurume modelidir. zira erkek kizin arka cebine elini sokar hafif hafif minciklar.bunu yaparken sadece kiz farkindaymis da digerleri degilmis gibi bir lakayitlik sergiler. eger bir de soz konusu pantolon beyazsa...
bu olayin daha da ilginci(ki karsilastim) hem bu eylemi gerceklestirmek hem de diger tarftan yiyismek. bu artik oha dedirten bir durumdur.zira bu artik genclerin ve cocuklarin fiziksel,ahlaki ve psikolojik gelismelerini etkileyecek derecede erotizme yakin bir eylemdir.
imphotep
- salih abi şu elini çeksen daha bi rahat yürüsek..
- ya ayhan’ım sorma hatundan ayrıldım,alışkanlık napayım,idare et biraz.
- abi iyi hoş da şöyle omzuma filan atsan..hani böyle kalçada garip oluyo.
- ilişkimi sorgulama ayhan.yargılama beni!
- tamam abi ver bi yanak madem.
- ha şöyle.
elma sekeriiii
vücut dilinde zuhur bulması:

"yanımdaki bu ki$i var ya, i$te o benimdir! biz pek de yakınız ayıptır söylemesi, ama herkese bunu if$a etmekten de geri durmayız, o ayıp degil çünkü evet."


çekin lan elinizi falan, el ele tutu$manın suyu mu çıktı?!

bu nedir yahu? hani nerde kaldı o gerçekten ya$anana a$klar falan, eller titrerken el ele tutu$up yollarda yürümeler, öpmeye bile kıyamama falan? sevgilileri, yanyana durunca bile ate$ basması?

nerde? yok gitti. $imdi o eller popoları avuçluyor! yakında artık kız, çocugun kucagında gezer non-stop öpü$ür $ekilde. garipsemem, sadece geldigimiz hali lanetlerim. o kadar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol