bu zamanda memur olmak

bonibon
yasamamakla esdeger cumle.aile tek bir memur maasiyla geciniyorsa eger aldigi parayi kiraya mi versin,cocuk mu okutsun,yol parasi mi yapsin,yemek icin mi harcasin...
snoopy
memuriyetin çeşidine bağlı olarak değişebilecek durum..bazı memurlarımız geçmiş bir dönemin başbakanının söylediği gibi işini çok iyi biliyor..bu garabetler için bu zamanda memuriyet devlete sırtını dayayıp haram para yemektir..
ladycapulet
hangi kurumda memur olduğuna ve yaptığın işin içeriğine göre değişir güzel kardeşim. dış işlerinde memur olmak güzel olsa gerek mesela. adamlar yurtdışına gidiyor, memleket görüyor, farklı kültür, farklı çiçek böcek falan.parası da iyidir kanımca.tabi yurtdışı deyince kötü yerler de vardır ama o da bu işin cilvesi deyip bakacaksın kariyerine derdim ben olsam.
bir bilen
gereklilikleri mod medyan’ a hakim olup, abi sözünden çıkmayıp, dayının emminin gönlünü hoş tutup, bukalemunluğun felsefesini yalayıp yutmaktan geçer. kapağı içeri attıktan sonra da hakmış hukukmuş unutulup "benim memurum işini bilir" kalıbına sığmayı gerektirir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol