diş teli takan biriyle öpüşmek

pontic
cogu insanin urkerek baktigi bu eylem aslinda son derece yararlidir. cunku opusme aninda dudak cevresindeki kan basinicinin artmasi burada dokularin isinmasina yol acar. ama metal dis telleri bu isiyi bir nebze olsun azaltir. ayrica eger dis teli opusurken bana zarar verir diye dusunenlere tavsiyem lingual dis teli takan kisilerle opusmeleri. bunun zarary french kiss denilen dili karsisindakinin tum oral boslugunda gezdirmeye dayali opusmeyi seven kisileredir.
angelus
hicbir sorun teskil etmeyecek olan aktivitedir. kisi dis hekimidir ve meslegi geregi bircok insana dis teli takiyor olabilir. bunlari sorun etmemek lazim diye dusunmekteyim. insanlara diş teli takmak utanılacak bir olay da değildir ayrıca. öpüşmeyi engellememeli.
broken
sevgilinin dis doktoru olmasi durumunda sikca yasanabilecek ve bir sakincasi bulunmayan eylem.amma velakin sevgili dis teli takiyorsa o zaman bekleyiniz ki gece olsun ve sevgiliniz dis tellerini cikartsin.dilinizin tellere takilmasi ihtimalini gozonunde bulundurun derim ben.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol