şişme kadın

independence
ambalajinin uzerine "sakal tra$i olmadan herhangi bir munasebette bulunmayiniz" yazisi yazilmali yanliz bu mamulun.sonra allah muhafaza onca para patlar soner elinizde avcunuzda.
murat kaner
bir arkadas,icinden bir seyler kattigi plastigi,tekrar icinden bir seyler katarken gurultulu bir sekilde patlatmis.ne olduuu olummm..diye oda kapisina kosan anne, baba,kizkardese hayatinin en gereksizyalanini uydurmus.
-bi cahillik ettim,olaylara karistim,elimde patladi,ama valla kan yok demis.
bunu universiteden alcaklarmista,babasina acilmis,falan,adam almis onu nereye goturmus?
psikolog?,,hoca?,,genelev?
hayalbaz
2 yıldır almayı planladığım halde hala denk getirip alamadığım zevk materyali. önceden saklayacak yer yok filan diyordum anadan, babadan, kardeşten. kilitli çekmece aldıktan sonra bu sefer ki sorun ne ben bile çözemedim hala.
sanırım korkuyorum. yakalanıp sapık damgası yemekten.
hayalbaz
gerçek kadın bulunamadığında hayallerle yetinmek yerine bir ara çözüm olarak kullanılması gerekebilecek kadındır.
herkese ideal bir erkek ve dişi vermeyen bu dünya utansın biz niye utanalım diymi ya.
soluk benizli zenci
chuck palahniuk’un ölüm pornosu isimli kitabında ilk şişme kadının adolf hitler’in emriyle yapıldığı bilgisini verir. arı ırk takıntısı bilinen führer, alman askerlerinin yabancılarla özellikle de fransızlarla birlikte olmasını ve bu genelevlerden hastalık kapmasını engellemek adına kurmaylarına, cephede yanlarında bulundurabilecekleri bir mastürbatör dizayn edilmesini emretmiş. ilk şişme kadın 1941 yılında, tahmin edildiği üzere sarışın ve mavi gözlü olarak imal edilmiş.
aysemayse
adnan oktar’ın bir kadınının da dahil olduğundan şüphelendiğim bir plastik oyuncak türü. hayır seslendiriyorlar mı kadınlar gerçek değil mi aklımda ciddi şüpheler uyandı. korktum yemin ederim, bknz,

http://tinyurl.com/oba2av8

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol