gece sigaranın bitmesi

serco
yakinlarda temin edilecek mekanin bulunmamasi igrenc bir durumdur. iste o zaman sabahlara kadar dort donersiniz. cin iskencesi bunun yaninda sifir kalir.
phoebus
an itibaren başıma gelen hadise olmasıyla birlikte çok can sıkıcı bir durudumdur.. eğer en yakın büfeye koşulacak durumda değilseniz yapılması gereken iyi bir uyku çekmek ve sabahvücüüdun nikotin diye bağırmasını beklemeden kahvaltıdan önce sigara almaktır.
dark tranquillity
sigara icen kisi icin dunyanin sonunun gelmesi gibi abartili bir durum olabilir. hatta etrafindaki insanlardan cikartir acisini, bagirir cagirirlar. sinir kupu olur cikarlar. yanlarinda sigara icmeyen biri var ise "oh be pasif icicilikten de bikmistim, biraz oksijen alabilicem." diye sevinir. ama sigarasiz kalan kisinin yanindan uzaklasmasi kendisi icin en iyisi olur.
deccal
iki sene önce 10 arkadaşla bir arkadaşın evinde kaldığımız günün gecesinde sohbet devam ederken meydana gelen olay.o dakikadan sonra, açık bir mekan olmadığından dolayı,sigara içen 8 kişi olarak evin her köşesinde sigara aranmaya başlanmıştır ve bir tane ıslak sigara bulunup petek üzerinde ısıtılarak 8 kişi arasında çevrilmiştir.
apple
uykunuz kaçtigi için camdan bakarken komşunuzun en kibar sesiyle "bir sigaran var mi?" diye sormasini gerektiren, bizzat başıma gelen durumdur, dumurdur.
cihanmusul
bunun akabinde alternatifler düşünülmeye başlanır...
eğer arkadaşlarınızla kalırsanız otlakçı moduna girersiniz.
otlanma durumu da olmayınca ve kafada çatlamalar meydana gelmeye başladığında izmaritleri çift dikişle geçersiniz.
ondan sonraki alternatif de çayı gazeteye sarıp içmek ki bu götünüzü yakabilir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol