tetigi çekerken kendimi polat gibi hissettim

31subat
asli "tetigi cekerken kendimi polat alemdar gibi hissettim" seklinde olan ve lakin uzunluk sinirina takildigi icin ancak boyle yazabildigim, yer yuzunde sarfedilmis en aptalca cinayet anini anlatan cumlelerden birisidir, yakin zamanda izmit’te islenen taksici cinayeti durusmasinda katilin agzindan dokulmustur.
(bkz: noluyoruz lan)
(bkz: filmden etkilendim oldurdum)
independence
son zamanlarda furya haline gelen mafya dizilerinin toplumumuz uzerinde yaratmi$ oldugu etkiyi daha iyi anlamlandirabilecek ne var acaba diye du$undum $imdi.polat bilmemkime ozenerek i$lenilen cinayetler, cakir ki$isinin arkasindan kilinan giyabi cenaze namazi, memati gibi konu$mak, deli yurek dizisinin esasoglani gibi giyinmek vs. kimse edison’a, madam curie’ye her $eyden ote mustafa kemal ataturk’e ozenmez toplumumuzda.varsa yoksa birilerini oldurmek, mafya icerisinde yer alma hevesi ve kolay para kazanma tutkusu.

hayir ben de kuracagim bir tane sozluk mafyasi, bir de sozluk baronluk makami diye bir makam yaraticam, en sonunda da dizisini cekicem tv kanallari icin.neden du$unemedim daha once bilmiyorum.bu fikirin $u anda icmi$ oldugum icki ile alakasi var mi onu daha hic bilmiyorum.sabaha sakin kafa ile du$unmek lazim bir kerede.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol