filmden etkilendim öldürdum

31subat
en son testere filmine benzer bir cinayetle bir kez daha gundeme gelen yeni neslin cinayet bahanesi. duyana noluyoruz lan sorusunu sordurmasi bir yana ciddi ciddi endiselere suruklemektedir.
made in heaven
yakin zamanda porno filmleri ardi ardina izleyen abaza er kisilerimiz de isledikleri tecavuz suclarindan sonra "filmden etkilendim siktim" diye mahkeme salonlarinda veya uzatilan mikrofonlar karsisinda zirvalamaya baslarlar ise turk halki olarak sasirmamamiz gerektigi konusunda bir uyari olarak algilayabilecegimiz bahane.
huni delisi
-evladım niçin öldürdün?
+filmden etkilendim hakim bey.
-hangi filimmiş o bakayım.
+ali baba ve kırk haramiler.
-yaz kızım...muebbet yaz..
+hafifletici sebep olarak filmi orjinal visididen seyretmem işe yararmı?
-tabi korsana hayır..kızım birde iki haftada bir zopa atsınlar buna içeride...onu da yaz.
zifir
söyleyen insanın kendi beyni olmadığının, televizyonda gördüğü kurgusal kahramanları gerçekten ayıramadığının, filmdeki adamın yaptığını yapınca film artisti falan olduğunu sandığının, ve en önemlisi zihinsel gelişim sürecini tamamlayamamış olduğunun göstergesi cümledir. bu kişinin yaptığı beyinsizce hareketlerin izlenilen filmin üzerine atılması da ülkemizde sık rastlanılan bir olgudur. tarafımdan "eee ne de olsa ülkece vahşiyiz içinde cinayet geçen her filmden sonra barbar damarlarımız kabarıyor" şeklinde yorumlanmıştır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol