a ş k neyin kısaltması

serco
Tuna kiremitci’nin Kasim ayinda cikan enfes kitabi. ask, yalnizlik, baba olmak, dostluk, huzun, ayrilik... cok satan romaniyla tanidigimiz tuna kiremitci, kalemiyle hayatin koselerine tek tek dokunuyor... bazen eski bir sarkinin pesine dusuyor, bazen de yeni oykulere aciyor yuregini... isikli caddeler issiz patikalarl, sonbahar ruzgarlari sicak sevismelerle bulusuyor... genc bir yazarin ozel dunyasini merak edenler ve tuna kiremitci’yi daha yakindan tanimak isteyenler icin..

kitaptan bir bolum...

" sevgiliyi tasimak, bir giysiyi tasimak gibi; sik takimlarin yaptigini yapip bizi oldugumuzdan daha cekici gosterebiliyor sevgililer. onlarla yara izlerimizi ortebiliyor, kusurlarimizi gizleyebiliyoruz.

tek fark, elbisenin cok daha az bakim istemesi.

askimizin sik sik tozunu almaz, onu en iyi kosullarda saklamazsak, agir bir yuke donusmesi isten bile degil. o zaman birbirimizi degil, asktan geriye kalanlari, huzun ve umutsuzlukla agirlasmis o tatsiz seyi sirtlamis oluyoruz. kurallara uyma merakimiz bizi bes dakikalik bir yolculuk yerine uzun ve anlamsiz bir hamalliga mahkûm ediyor.

kimin kimi tasidigiysa onemli olmuyor artik. ikimizin omuzlari da cok ama cok agriyor."
imgoindeeperunderground
başlığın soru olması itibariyle altına girilen her entry cevap niteliği taşıyacak gibi dursa da, madem bu bir başlık altında da entry bulunması gerekiyor. bu sebeple ilk harfleri itibariyle "ankara şehir kulübü" uygun bir yanıttır efendim kendisine..
esrakesh
ilk entrysi hariç, diğer entryleri soru başlığına cevap içeren entry girme sebebiyle silinme tehlikesi altında olan başlıktır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol