sahte transkript

angelus
ogrenci ve velinin arasinda ki samimiyetin bozulmasini onleyebilecek olan belge. "yerler mi ?" diye soracak olursaniz "yemezler" derim. zira olay tamamiyle benim hayal gucumle alakali.
maliyeci
alternatifi bilgisayardan ebeveynlere excelde yazilan notlari internetten indirdim diye yutturmaktir ki,arsizligin dik alasidir.ben akil vermi$ gibi olmiyim da.
sirinsem gunahim ne
birinci olarak photohop vasıtasıyla tecrübeli birinin uzun uğraşlarıyla çıkabilecek sanat eseridir.çıktıyı ise gayet kaliteli bir yazıcıyla almanız kaliteyi garantiler.dikkat edilecek husus ise görevlinin imzasının üstünden pilot kalemle düzgün bir şekilde geçebilmektir.

ikincisi ise biraz daha riskli fakat eğlencelidir.wordde hazırlayacağınız transkriptin birebir kopyasını öğrenci işlerine götürürsünüz ve "abi/abla geçen kalabalıktı burası o yüzden mühürsüz imzasız aldım şuna bi imza be" dersiniz ve işte elinizde sahteliği ispat edilmesi çok zor bir transkript.

bursunuzu güle güle harcayın.
lost kidy
ilk ünimdeyken süper bi tane bende hazırlamıstım hemde internet cafede.annem 3 yıl boyunca onu sakladı ve acı gercek ben okuldan kaydımı alırken yasandı.tavsiye edilmeyen durum

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol