erkeklerin kaçarak ilişki bitirme çabaları

0 /
ilean
erkeklerin "ben artik seninle sevgili olmak istemiyorum" diyememe sorunsalindan kaynaklanmaktadir.zira cevremde gelip de kiz arkadasina ben seni terk ediyorum diyebilmis erkek sayisi oldukca azdir.bir sekilde bahaneler ortaya atilip ayrilik topu karsi tarafa atilir.baslarda telefonunuzu yarim saat rahat birakmayan adam daha sonralari aramaz sormaz olur.bir sorun var mi dediginizde ise buyuk ihtimalle hayir ben seni seviyorum cevabi alinacaktir.iliskilerde belli bir sure sonra sikilma,hislerde farklilasma olabilir.fakat bunu adam gibi karsi tarafa soylemek gerekir.ayriligin en acisiz agrisiz yontemi budur.
angelus
evet bir donem benimde basima gelmis bir hadisedir. kacmak ne kadar tasvip etmedigimiz bir yontem olmasada kimi zamanlar" hatun bireye usulunce anlatilmasina ragmen bir takim ic guduleri sebebiyle olumsuz yanit aldigimi hatirliyorum. kalp kirmak, kotu anilarla ayrilmakta tercih etmedigimiz bir yontem olmasindan mutevellit bir kac defa daha bu konu hakkinda gerceklesen istisare sonucunda en kesin cozumun partner kisiden uzaklasmak olduguna karar verdim zira konu hakkinda ne kadar konusulursa konusulsun, ne kadar empati yapilirsa yapilsin manevi olarak biten bir iliskinin fiilende bitmesi her iki taraf icinde daha sagliklidir. lakin gelin gorun ki her ayrilikta bir taraf aci cekegi icin zaman zaman istenmeyen ayrilik cesitliligide kullanilmaktadir.evet.
louandreassalome
bunu yapan erkek korkaktır,aynı şeyleri ona da yapasıcadır.ilişki yürümüyorsa bunu karşı tarafa adam gibi,nedeniyle nasılıyla açıklarsın;karşı taraf ne yapmış olursa olsun en azından bir açıklamayı hak eder.
xerxes
eger hatun, yaptigi saçmaliklariyla, gereksiz kaprisleriyle erkegi caninden bezdiriyorsa, bunaltiyorsa yapmasi dogal çabalardir.

onun için siz kadinlar. bizi bunaltmayin, gereksiz davranislarda bulunmayin. seviyorsaniz gelin yanimiza, sevmiyorsaniz kaçariz sizden.

biline...
kurabiye
kızların kaçarak ilişki bitirme çabalarından farksız olan durumdur. önce güzelce anlatılır. zaten anlatılmadan hemen kaçma planı eyleme sokulduysa ayıptır. ha yok anlatıldı, anlatıldı, anlatıldı... yok anlamadı. anlamıyor. ne yaparsanız yapın anlamıyorsa mecbur kaçılacaktır tabi. hoş bazen bu da sonuç vermez ya.
calamitycans
gereksizdir, yurdum erkegi pek bi sever "adam gibi adamım" pozlarında ortalıklarda gezmeyi ancak is sevgiliyi terk etmeye geldiginde nedense boyle "dolambaclı" bir yol secerler. adam gibi soyle kardesim "ben devam etmek istemiyorum" diye; sanki kacınca hic anlasılmıyo ve daha az incitiyorsunuz hatun milletini.
yasakli
erkeklerin ayrılmak istediğini söylediğinde bayanın ayaklarına kapanıp "beni bırakma" diye yalvaracağını zannettiği durumlarda yaptığı saçma davranışlarıdır.
pinhan
bir arkadasimin basina geldigi zaman anlam veremedigim ama simdilerde baska bir sekilde anlamamı saglayan durumdur. eger karsidaki insana altindan kalkamayacagi bir yuk yuklemek istemiyorsa kisi, ona anlatacagi, bu yuzden bitsin diyecegi seylerin ona daha da zarar verecegine inaniyorsa sayet belki de makul olabilecek bir seydir. ama iliski bitirmek, her halukarda iki ucu boklu degnektir.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol