klavye temizlemek

angelus
bilisim dunyasinin en pis isidir nezdimde. zordan kolaya dogru iki yolu vardir bu islemin. ilk yolu zordur, sikintilidir, kisiyi hayattan sogutur, midesini bulandirir. ilk once klavye ters cevrilir, vidalari sokulur, tuslar cikartilir ve bu islemden sonra dunyanin tum pislikleriyle karsilastiginizi dusunursunuz zira her turlu meyve parcasi, cekirdek copu, kahve lekesi, sac teli, kuru bakliyat, kaybettiginiz corabin diger tekiyle felan hep bu ortamda karsilasirsiniz sayet mideniz bu goruntu karsisinda sukunetini koruyorsa temizlige kolanyali mendil veya deterjanli su, bez ikilisinin yardimiyla tuslari, klavyeyi ve her turlu pisligin bulundugu bolumleri temizleyip akabinde parcalari tekrar monte ederek isleme son verirsiniz. lakin "ben bu kadar ugrasamam hocam" diyorsaniz ikinci yol onerilir ilk yola gore daha basittir. klavye iki elin arasina alinir, ters cevrilir ve bi kac defa sallanir goreceksiniz ki yuzeyde gorulen tum cop parcaciklari asagiya dusecektir ve islem sona erecektir.evet.
cucugamusi
elektrik supurgesi ile denendiginde,e harfinin dayanilmaz ve inanilmaz bir bicimde durmadan her kelimeye karismasi,eeeeeeeeeeeeeeeeeeee diye cigliklar atmasi durumudur.kronik bir hal alabilir.denenmemelidir.
nopanic
laptop kullananlara önerilen elektrik süpürgesini azami dikkatle kullanmalarıdır,zira tuşlarınızı hüüüp die yutup sizi makinanın torbasında saatlerce h harfi aramak zorunda bırakabiliyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol