msn de selam verenlere yanıt vermemek

muruuuu
7 24 açık olan pc de msn de haliyle açık olur. kişisel ileti bölümünde kocaman uyuyorum yazmasına aldırış etmeden ha babam ileti gönderen öküz arkadaşlardan kimileri hızını alamayıp telefonla aramaya başlar. eh malum uykuda olan kişi hele ki uykusuna pek bi düşkün ise telefonu açtığında allah muhafaza ağzına geleni sayıp dökme hakkına sahiptir. misalen:

dililiiiiii
_hıııı
=yaa kızım niye cevap vermiyosun msn den o kadar şey yazdım
_hıı, ne diyon ya, ne msn i, nooluyo yaaa
=aaa sen uyuyo muydun?

_uyuyodum sayende b.k oldu uykum. manyak mısın sen yaa. saat kaç? görmüyo musun eşşek kadar uyuyorum yazmışım. allaa allaaa
=aman beeee, iyi tamam uyu sen. zaten öylesine şey etmiştim.
_bi s.g. yaaa. uyku mu kaldı sayende. çotarank
küfür etmeye devam...
salome
canin istemez, o anda biri ile fena flortlesme halindesindir, kitap okuyor olursun, yemek yiyorsundur belki-evet bilgisayar basinda var mi bi problem?-, kediyle oynuyorsundur, en sevdigin dizi baslamistir, cok sevdigin bi arkadasin dert anlatiyordur... telefondasin, dus aliyorsun, masturbasyon yapiyorsun, belki sevisiyorsundur, bi sekilde msnine eklemissindir ama simdi konusmak iskence gelmektedir, yanit vermezsin... aptal buluyordur belki seni(konusmayan elbette) bunu hic dusunmusmuydun?- evet sen herkesi kendi gibi zanneden dar dunyali-"off ya yaz gelse de yurtdisina tatile gitsem" cumlesi ile karsi karsiya kalinca bilgisayara kitlenip kaliyordur bu zat belki , senin ne hakkin var bos aninda insanlari soka sokmaya! beyin hucre sayisi milyar bazinda olmayan sen! "sen" kim? he iste o msn de selam veren ve yanit alamayan.
poison
genellikle zaten konuşmak istediğin varsa sen bişiler atarsın yoksa karşındaki atar sen cevap yazmazsın.. herkes aynı şeyi yapar..

işine gelme olayıdır...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol