yurtta yaşamak

rosencruz
filmlerde gordugumuz abd hapishanelerinden bile beter durum.kredi ve yurtlar kurumunun biz garibanlar icin actigi yurtlar maalesef hucre gibidir ve 6 kisinin bir arada yasamasina uygun degildir.tek artisi karsida kiz yurdunun olmasidir.
serco
kimileri ilk gunden eve cikma planlari yapsada yurtta kalmanin kotu yanlari oldugu kadar eglenceli taraflarida vardir.
kumralada
yuzlerce insanla ayni binanin icinde yasamak zorunda kalmak.insan,daracik kumeslere tikilip kilometrelerce yol gitmek zorunda birakilan tavuklarin halini bir nebze olsun anlayabiliyor.giris saatinden sonra yurtta kalanlarin hepsi pencerelerden disari baksa benzer bir goruntu olusur netekim.
linear approximation
kesinlikle cok hoslandigim yasam.eksilerinden cok artilari vardir bence.dersten cikinca 10 dk’da yurttasiniz.acaip geyik muhabbeti doner.aksamlari okulun kaymagini yurtta kalanlar yer.ister cimlerde uzan,ister gitar cal,ister kiz arkadasinla gez dolas.
adrenokortikotropik
en büyük artısı şanslı olmanız durumunda kazancağınız dostlardır.kendimden biliyorum ki 4 yıl aynı sınıfı paylaştığım arkadaşımla oda arkadaşı olduktan sonraki 1 yılda o 4 yılda paylaştığımızın çok daha fazlasını paylaştık.ha insan evi özlemez mi özler,yine de yaşanması gerekenlerdendir.
broken promise
asla canınız sıkılmaz.istediğiniz her an arkadaşlarınızı görme şansınız vardır.özellikle odalarda manyak geyikler döner.yaratıcılığınız artar film falan çekersiniz.
steroid
hayatı tanımak ve zorluklarını anlamak isteyen her bireyin yaşamının bir kısmında tecrübe etmesi gereken durumdur.
freyja
yurttan yurda göre değişir olay .eger kaldığınız oda iki kişilikse özel banyosu varsa oda arkadaşınızla aranız iyi ise bir de odanız deniz manzaralı ise (kantin manzarası da olabilir ) ve arkadaşlarınızın hepsinin geyik yapma kapasitesi yüksekse yurtta yaşamak eğlencelidir.
crimson
zordur. bir çok neden gösterebilirm size ama bu seferlik sadece şundan bahsedeceğim: internetin güvenlik kilidi.. içinde sex, efendime söyleyeyim kuku, pipi hatta orgazm geçen başlıkları açamıyorum bile. belki ebeme küfrediliyor o başlıklarda... nerden bileceğim? bak yine sinirlendim....

(bkz: çekip gideceğim buralardan)
crimson
zordur. çünkü, o yurtta yeniyseniz kıdemli olanlar toplaşıp, yapmadığınız bir şey için sizi suçlayabilirler gönül rahatlığıyla. yapmayın etmeyin... gidin ev tutun. olmadı mı? durumunuz mu yok? o zaman sokakta yatın. emin olun bu rezillikten iyidir...
uraz
koro halinde yaşanır ve yüksek sesli olurlar kanımca.
yoksa yurttan sesler korosu yurttan gelen sesler korosu değil miydi.
komple teorisyen
içinde bulunulan ortamın kalitesini insan faktörü belirler.belli saatlere kurallara göre yaşamaktır bu açıdan zordur başka faktörlere bağımlı olmak,istediğini istediğin zaman yapamazsınız ama kaliteli insanlarla birlikteyseniz bu durum bile keyif verir zamanla yaratıcılığınıı geliştirirkız yurduna bir selami sokamazsınız ama radyonuzun adı selami olur mesela.odanızdaki erkek isimlerinin artışından şüphelenen görevliler daha sık kontrol eder odanızı,siz kahkahalarla gülersiniz onların hallerine oda arkadaşlarınızla selami kim diye sorulunca.zaten bunlarda o arkadaşlarınızla eve çıktığınızda anlatılan özel ve güzel anılar olur birkaç ay içinde.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol