sevgilinin telefonunu karıştırmak

serco
sevgili ile bulustugunda yapilacak ilk eylem , sevgilisinden kuskulanan ve ogreneceklerine aslinda hic de hazir olmayan insanlarin yapmamasi izinsiz de yapilmamasi gereken sey. sevgili buna izin vermiyorsa kuskulari deprestiren sey.
kaamos
sevgilinin telefonunda yılan oynamak bahanesiyle yapılan eylem, zararı yoktur, lakin etik bir davranış değildir.
gelen mesajlar kutusuna girip kim lan bunlar diye sitem etmek, çıngar çıkarmak yersizdir. sevgili uzaylı olmadığına göre, dünyadan da arkadaşları olabilir.
ha yılan oynamak istemek de pek masum bir istektir, bunu yanlış anlayan sevgili paranoyak sevgilidir. hızla uzaklaşınız kendisinden.
sepulturk
sevgilinin telefonu bozulduğunda ve eğer teknolojik zımbırtılardan anlıyorsanız çok makul bir eylemdir. ele bir adet tornavida alınır, telefonun içi açılır ve bir güzel karıştırılır.
superoksit
etik olmayan bir davranıştır.ancak o sizinkini karıştırıyor siz de ’’yeter canım ben de bi karıştırayım istersen’’ deyince o karıştırmanıza izin vermiyorsa altında bir bit yeniği aranmalıdır...
ha bir de sevgilinin telefonunu karıştırmak derken ,sevgilinin telefonunu bir başkasının telefonuyla karıştırmaksa olay ;böylesi bir durumda yaşanacak problem çok daha farklı bir boyuttadır.bu durumda fatura sadece size patlayacaktır.
huni delisi
-alo askım nasılsın?
-ne dionlan hıyar ne aşkı?
-ay sen asiye deilmisin?
-mahirim ben.
-karıştırdım galiba?
-başlığı da g.tden anlamışın galiba?
-ay o da karışmış mahircim.
deepblack
güvensizlik eseri yapılar bir davranıştır. sevgilinin telefonu alınır, önce mesajlar başta olmak üzere yapılan aramalara kadar bakılır. eğer şüphe edici birşey görüldüyse çaktırmadan öğrenilmeye çalışılır. örneğin telefonda alper adlı bir arkadaştan mesaj varsa "ya bir alper vardı senin tanıdık hala görüşüyor musunuz?" tabi cevap hemen "mesajlarımı mı karıştırdın" olarak geri dönebilir. dikkatli olun!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol