noktalama işareti

angelus
kendisi hakkında çok basit bir kural vardır. eminim ki herkes bunu biliyordur. lakin kişisel olarak, nedense, belki de işgüzar bir yapım olması sebebiyle belirtmek isterim: kullandıktan sonra, genel yapı itibariyle, bir tane boşluk bırakılır. bu genelde space bar ile gerçekleştirilir. ha kimi ecnebi ülkeleri iki tane boşluk bırakılır konusunda ısrarcı olsalar da biz bir taneye de razıyız. öyleyiz. evet.

not: sevgili elma şekeriiii, biliyorum ki bu entryi okur okumaz hiç üşenmeden 20 bine yakın entrymi kontrol edeceksin ve; "lan acaba herhangi bir noktalama işaretinden sonra boşluk bırakmadığı bir entrysi var mıdır angelus’un," diye soracaksın kendine. sorma, muhakkak ki vardır.
ladycapulet
çok önemli çok. bizim millet sözlü derdini anlatamıyor genel olarak. yazılı olarak mesaj/dilekçe vesairede de anlatamıyor arkadaşım. cümlenin başı belli değil, sonu belli değil. derdi olan kim, sıkıntısı ne, ne konuda yardım istiyorsun. benim anladıklarım hakikaten senin anlatmak istediklerin mi? araya bir nokta, bir virgül koysa her şey netleşecek; ama koymamış herif/hatun.

demek ki neymiş: eğitim şart!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol