kız msn adresi arayan tipler

0 /
rosencruz
msn’i sadece karikiz ayagina kullanan abaza takimi.baskalarinin adresindeki kizlarada el atmaya calisir , internette haril haril kiz msn’i ararlar.kendi bacilarinin o durumda olabilecegini dusunmezler.
ithilquessir
bu insanlar nedense kadinlari rahatsiz etme yolunu bulduklarinda isin yataga kadar gidecegini zannederler. bir kizin telefon numarasina sahip olmak, bir kadinin msn adresini almak aslinda hicbir sey ifade etmemektedir. gunumuzdeki butun chat programlarinin engelleme secenegi bu cins "cins" insanlar icin yaratilmistir.
carpediem
(bkz: insan musveddesi)
kari kizdan baska dertleri, bir hayat amaclari olmadigina gore insan unvanini hakketmiyorlar. bir tek hucreli, canliligi ve cansizligi hala tartisilan virus bile diger hucrelerin zarini deliyor, icine giriyor, ondan besleniyor. hayat mucadelesi, amaci var. bu insanlar yasamak kavramini anlayamamis hala, anlayamazlar da...
invincible
genelde seviyeli sohbet istermisin dalgalariyla girerler.sonra sacma sapan sozler soleyip rezil olurlar ustune ustluk bi de yuzsuz yuzsuz msn isterler.babayi al denilesice mahluklar.
shibumi
bir mesaj forwardlenecegi zaman onceki mail adreslerinin silinmesi geregi yaratarak insani ugrastiran luzumsuz varliklar.
independence
tutuculuklarina msn adresi konusunda da devam eden insan tipi.daha once ba$kasi tarafindan kullanilmi$ msn adreslerini kesinlikle kullanmazlar.sifir msn adresi olmak zorundadir kullanacaklari yani onlarin anlayi$ina gore kiz olacak bu adres.ya da ben ba$ligi yanli$ yorumladim.bilemiyorum.gelmeyin uzerime!
31subat
yurdum gencliginin yetisme tarzini dikkate aldigimizda hic de su an suclanmamasi gereken kisilerdir bunlar zannimca.
erkekligin yalnizca yataga atilan kiz sayisiyla olculdugu, butun bir omrun kucuk kaygan delige girip cikmaktan ibaret sanildigi, cinselligin hem bu kadar cok on planda tutulup hem de bu kadar cok horlanildigi yurdumda evrimini tamamlamamis insanlarin akip gidecek baska bir mecralari da yoktur zaten. yaziktir, o ayri konu.
burki
admin oldugum bir sitede uye olanlarin e-mail lerini alip arkadaslarima dagitmam sonucu arkadaslarima yakisan baslik olarak nitelendirebilirim.
eric cartman
genelde yuzyuze iletisimde basarisiz,gercek hayatta iliskiye girdigi kizlardan yuz bulamayip trend icabi sanal aleme tasinmis,klavye basindayken karsidaki kizi(veya artik her neyse) etkileyebilecegini dusunen zavalli zevattir.iki kelime,uc smiley yardimiyla don juan kesileceklerini zannederler.lakin bilmezler ki gercek hayatta bu tarz ilskileri beceremeyen birinin bilgisayar basinda da hic sansi yoktur.
eric cartman
bir de gaflet aninda yakalayip listesine eklendikleri kizi webcam acmaya zorlarlar ki akillara ziyan.sanki kamerayi actirip s.kecekler kizi.uzulerek soyluyorum ki internet cafeleri mesken tutan bu insanlar gun gectikce cogaliyorlar...türk erkeklerinin tamamy potansiyel tecavüzcüdür önermesinin yaygynla?masynyn güncel müsebbibleridir bunlar.kendilerine kinim sonsuzdur...
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol