ilker yasin mac anlatmasın kampanyası

spooky
ilker yasin’in anlattigi maclardan bi turlu keyif alamamam ve cevremdeki bircok insanin da ayni sekilde dusundugunu gorup baslattigim eylem. yasinin iyice ilerlemesi nedeniyle birakin pozisyonlari suzmeyi, futbolculari bile karistirmaya baslayan bu insan maci anlatmasa bile anlatan spikere de habire karisip yorumlari ile iyice insani cileden cikartiyor. zaten milli takim ve besiktas dogru duzgun top oynamazken bi de ustune ilker yasin isin iyice bokunu cikartiyor .eger ki kendisi yarin gene mac anlatmaya ya da yorum yapmaya kalkarsa ben televizyonun sesini kisip maci radyodan dinleyecegim.
pur3vil
danimarka macinda 90 dakika boyunca romendal dedi adama.valla ben utaniyorum artik ama o hermac devam ediyo yanlis telaffuz ediyo bazi oyuncularin adlarini murat kosova olsada mactan keyif alsak
nomad
yürekten desteklediğim kampanya zira kimin maçını anlatırsa anlatsın o takımın taraftarını çileden çıkarmayı başarmıştır.
van ness
uğursuz adam.bu onun suçu değil ama öyle.hangi maçı anlatsa milli takım ya kesin yenilir ya zar zor berabere kalır elli tür şey başa gelir.maç anlatmayı bırakır yorum yapmaya başlar tabi sen ekran başında "sana ne be adam sen maçı anlatsana kafa şişirdin burda" da diyemezsin, yapılacak şey maçı mute seyretmektir.
capt it all
kesinlikle katıldığım kampanyadır. ben daha iyi maç anlatırım ilker yasin den. valla. inanmayanlar dakika dakika entry girdiğim maç başlıklarına bakabilirler.
ilker yasin maç anlatmıyor esasında, yorum yapıyor. yorum da yapmasın. yapamıyor nitekim. ben daha iyi yorum yaparım ilker yasin den. inanmayanlar yorum yaptığım maç başlıklarına bakabilirler.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol