bir ömür törpüsü olarak cm

maliyeci
cm oyununun insanin hic de hafife alinmayacak olcude vaktini almasi.dusunuldugunde ho$ gecirilmi$ vakitten,karnedeki kiriklardan ba$ka kalan bir $ey yoktur elinizde.engel olamazsiniz kendinize,ertesi gun sinaviniz vardir ama siz,sampiyonlar liginde cikacaginiz maca adapte olursunuz.her futbolcu cocugunuz gibi olmu$tur artik.bonservisi elinde olup da gidi$ini engelleyemediginiz bir futbolcu,evlat acisi gibi gelir insana.bazi yonlerini koreltse de insanin,vazgecilmezdir cm seveni icin.
pur3vil
cm yi 99-00 senesinden beri oynuyorum.ama hayatimi degistirdigi kesin ama cogunlukla bos islerle alakali.ornek olarak premier leagune da mac yaparken evde mont la oturmak ve montumun sol tarafina adimin ve soyismimin basharflerini yazmak gibi...
depeche mode
hic alakasi olmayan insanlari bile bagimlisi haline getiren, cilginlar gibi basindan kalkmayip saatlerce oynanabilen yegane menejerlik oyunu.
isimsiz kahraman
erkek egemen bir evde yasayan nisa kisiler icin bilgisayar basina coreklenen, yapisan erkekler anlamina gelmesinden mutevellit omur torpusunun onde gidenidir. zira bu durumlarda sozluge giremeyip pasif lora almak zorunda kalmaktayim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol