sigarayla savaşanlar vakfı

sergey
bu vakfin reklamlarinda cocuklar yolda yuruyerek insanlarin ellerindeki sigarali alip kirarlar veya yere atarlar.veletler iyi ki bana rastlamadilar hele bir de o attiklari sigara son sigara ise vay hallerine.
eric cartman
bir de baskanlari var bunlarin,ubeyd korbey isimli,akillara zarar bir sahsiyet.eskiden her sabah duman avcilari isimli gudik bir sarki esliginde evlerimize konuk olurlardi.zannimca sigaranin gun gectikce daha fazla kisiyi cezbetmesinin altinda yatan sebeplerden bir tanesi de ubeyd korbey ve saz arkadaslari.
ithilquessir
kendilerine eylem silahi olarak sigarayi secmis orgut. yanlarindaki kiza goz gore gore asilan arkadasa yanlislikla(!) sigaranin ucunu degdirerek sekil yaparlar, rakiplerinin yuzune muzayedeler sirasinda duman uflerler. tankla tufekle degil, sigarayla savasirlar.
igor
1994 yılında kuruldu. 24 aralık 1994 tarih ve 2251 sayılı resmi gazate’de yayınlanarak yasal kimliğe kavuştu.

kuruluş amacı : "çağımızın en önemli sorunlarından biri olan ve halkın sağlığını ciddi bir şekilde tehdit eden sigara ve bu sigaranın etkilediği halk kitlelerinin korunmasını , uzun vadede ülkemizde , dünyada sigaranın tamamen yok edilmesine yönelik öncülük yapmaktır.

kaynak:http://www.ssv.org.tr/hakkimizda.asp

catatonic
savasmak icin yanlis kulvar secmis oldugunu dusundugum vakif.sahip oldugu enerjiyi hormonlu gidalara karsi kullansa cok daha saglikli nesillere vesile olabileceklerini dusunmekteyim. on yasindaki cocuk sigara icmeyebilir ancak domates vb hormonlu sebzeleri yemektedir.maddi kaygilar biraz olsun arka planda kalsa ne guzel olur dunya.cicekler bocekler vs.
ayrica (bkz: duman avcilariyiz)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol