winston soft

0 /
maliyeci
winston sigarasinin kutu degil de pakette olanina verilen ad.winston yumu$ak anlamindadir.anla$ilamaz bir $ekilde kutusuna gore daha guzel bir icimi vardir.
carpediem
bazen bereketli, bazense tam tersi olan sigara. kimi zaman bitti sanırsınız, ecüş bücüş olmuş paketten bir tane daha çıkar mucizevi bir şekilde. ama çogu zaman sigara gerçekten biter, siz umarsınız o ecüş bücüş paketten bir tane daha çıkar diye. ama olmaz. üç kere bakarsınız, hala sigara yoktur. kabullenirsiniz sonunda...
laluska
anımsattığı yakın arkadaşlar, mutlu ve güzel günler yüzünden başka sigara almama mani olan tütünlü kağıt şeysi, sigara. evet eciş bücüş oluyo, çantada paket ters dönüyo, sigaralar dağılıyo her bi yere, eziliyolar, kırılıyolar, çantanın içi tütünle doluyo, telef oluyo onca sigara, ama ı-ıh inatla alıyorum!!
bloody mary
yapılan bir ankete göre en çok bağımlılık yapan sigaradır efendim..sigaraya bağımlılık değil de, yani o da var da asıl anlatmak istediğim işte winston soft a bir takıntı oluşuyormuş bünyede..bunu marka takıntısı olarak bir nevi tikilik olarak görebilecek olsak da bu sigarayı birkaç kez içen içtiği başka sigaralardan winston soft tadı alamamakta..
ifa
bir çok marlboro tiryakisinin ekonomik davranmaya başladığı zaman alıştığı ve ilerde ekonomik davranma durumu kalmasa da bırakamadığı sigara.
linear approximation
yillarca ictigim sigara.canta kullanmayi biraktigim icin onu da birakmak zorunda kaldim.ecüş bücüş olmus paketten kirik sigaralari cikarmak insana evlat acisi gibin koyar.bir gurbet turkusu dinlemis gibi bir tat birakir bunyede.
capt it all
tam bir sigaraya başlama sigarasıdır.
buradan sigaraya başlamayı düşünen embesillere sesleniyorum... eğer öyle bir niyetiniz var ise, winston soft ile başlayın. sakın ola marlboro ile başlamayın, paranız kalmaz, başka bir sigara alırsınız, içemezsiniz... adi, kötü, ucuz sigara ile de başlamayın, ciğerlerinize yazık.. hatta uzatmaya gerek yok, winston soft için işte.
buzuk lord
verdiği bütün hasara rağmen, öğrencilik yıllarında başlayarak hayatın geri kalanını da esir alan,içmesi müthiş keyifli, sigaradan ötesi.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol