eliza testi

zeyra
adı en çok aids ile birlikte anılan fakat daha pek çok patolojik, mikrobiyolojik incelemelerde kullanılan bir analiz biçimidir.
goetica
bu test ile kanda hastalığa sebep olan mikroba karşı geli$mi$ olan antikor olup olmadığına bakılır.antikorların test ile ölçülebilecek düzeye ula$ması için 3 aylık bir süreye ihtiyaç vardır.bu nedenle test bula$ma olduktan 3 ay sonra yapılmalıdır.
testi yaptırırken isim söyleme gibi bir zorunluluğunuz yok zira istediğiniz isimle test yaptırabilirsiniz.hastanede yaptırabileceğiniz gibi kendiniz de yapabilirsiniz fakat zaten hastanedeki de pek pahalı bir $ey değildir.10 ile 30 milyon arası bir $ey sanırım.
ha tedbirdir yaptırın yaptırmayanları ikna edin yaptırsınlar fakat bir $öyle de bir $ey var..hastalık te$his edilse de tedavisi olmadıktan sonra neye yarar.
bir $eylere geç kalmadan vakit varken dikkat edin tedbirsizlik yuzunden hayatınızı cehenneme çevirmeyin derim ben.
eflatun kar
serolojik test yöntemlerinden biridir.

konu hakkında bilgi sahibi olunmayan bir dönemde hastanede kendine yapılan elisa testini görüp dumur olan ve allahım ölecek miyim, hem benim aidsle ne alakam olabilir şeklinde düşünmeye başlayıp daha sonra bilir kişiler tarafından epeyce alaya maruz kalmaya sebebiyet verebilecek bir testtir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol