dilekçe

satanist yiyen kedi
saygideğer hakim bey..
saygılarımla size açiklama özürlülüğümü kullanarak bazı şeyleri
bildirmek istiyorum.umarim bu durumu en kısa zamanda açikliğa kavuşturursunuz.. su günlerde askerliğe çağırılacağım.yaşım 24 ve 44 yaşında bir dul bayanla evlendim, kendisinin de bir kızı var 25 yaşında. babam ise bu bahs etmiş olduğum kız ile evlendi. böylelikle babam, karımın kızı ile evlendiği için damadım olmuş oldu.bunun üzerine kızım da üvey annem olmuş oldu babamla evlendiği için..eşimin ve benim geçen sene bir oğlumuz oldu.oğlum eşimin kızının erkek kardeşi oldu, aynı zamanda babamın da eniştesi. bir de üveyannemin erkek kardeşi olduğu için dayım oldu. anliyacağınız benim oğlum benim dayım oldu..babamın eşi sene sonunda dünyaya bir erkek cocuğu getirdi. o babamın oğlu olduğu için benimde erkek kardeşim, ve de kızımın oğlu olduğu için de torunum. yani ben torunumun erkek kardeşiyim. ayrıca bir annenin evladının babası eşi olduğuna göre bende eşimin kızının babasıyım vede kızımın erkek çocuğunun erkek kardeşiyim.kisacasi kendimin büyükbabasiyim..sayın savcı bey sizden ricam beni askerlik görevimden men etmenizdir, sizde biliyorsunuz ki kanunlarımızda baba, oğul ve torun aynı zamanda askerlik yapamazlar..
saygılarımla.

bu olay malatya-pötürge’de yaşanmıştır...ve tamamiyle gerçektir..
igor
duzgun ve kuralli yazilabildigi takdirde devletin her kurumu tarafindan ciddiye alinmaniza vesile olan basvuru yazisi.

bir resmi kuruma verdiginiz dilekce isleme koyulmadigi takdirde, isleme koymayan kisi hakkinda ciddi ciddi sorusturma acilabilir.hatta acilir. dilekcenizi isleme koyan kisi size dilekcenizin durumunu takip etmeniz icin dilekce islem numarasini vermek zorundadir.
mademoiselle carole
atm makinasinda sikisan parami ve kartimi geri almak istedigimde, banka yetkilisi benden bir dilekce yazmam gerektigini soyleyince beynime kanlar dolmustu. ben de yazdim caresiz ve verdim hatuna. ama inadina nasil?


is bankasi
beyoglu subesi
atm makinasi genel mudurlugu’ne

sayin atm mudurlugu;
bugun saat 14:oo da geldigim para yatirma unitenizin sikismasi sonucu, icinize yollamis oldugum 1.ooo ytl yi bana vermediginiz gibi kartimi da vermiyorsunuz. bu ne bicim makinalik boyle. lutfen parami ve kartimi hemen bana geri verin yoksa sinirlenecegim. bagli bulundugunuz bankanin genel muduru benim ahpabimdir. ona bile soylerim. gerekeni yapmanizi arz ederim.

mademoiselle carole
imza


tarih

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol