belediye otobüsü insanları

ilean
zannimca bu otobuslerin belirli dekor amca ve teyzeleri vardir.yaz-kis asla ve kesinlikle camlari acmaya izin vermeyerek sizi bugulama yaparlar.baska bi cesiti de otobusteki ogrencilerdir.yaslilara yer vermemek icin yillardir suregelen uyuma numarasini hala devam ettirmektedirler.ama kurulmus gibi herkes inecegi duraga yaklasirken belki de ilahi bir gucle uyanip mutlu mesut yollarina koyulurlar.
bastardo
bindikleri butun otobuslerin gectigi duraklari ezbere bilmekle kalmayip en son hangi durakta bos yer kaldigini dahi bilirler ve boylece hic ayakta kalmazlar. hangi otobusun en sicak&serin yeri neresi bilirler. otobus nedense duraga yanastiginda kapisi mucizevi bir sekilde tam bunlarin onunde acilir. akbilleri hic bitmez. mideleri bulanmaz. merdivenlerde tokezlemezler. oturduklari anda uyurlar, inecekleri duraga geldikleri anda uyanirlar. ellerinde poset vardir. yalnizdirlar.
rosencruz
arkalara ilerleyin diye milleti uyaran,sofore hal hatir soran genelde 45 yas ustu insanlar.genclere ozel nefretleri vardir.herseyi bilirler,fortculari tanirlar .
pontic
yukaridaki tiplere ek olarak gelisen ve genelde kalabalik semt otobuslerinde bulunan fordcu tipler. bunlar tum abazaliklarini iett otobuslerinde sergileyerek doyuma ulasan ve bundan gurur duyacak nitelikte yan bakislar atan insan modelleridir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol