onur san

0 /
independence
#136790

2005 senesinin sonlarina dogru demi$im ki ben "yakin zamanda ismini daha cok duyariz."

2008 senesinin ba$larindayiz, ismini cok duyuyoruz.kod yazmayi birakip medyumluga soyunsaymi$im paraya para demezmi$im, sozlukte harcadim kendimi.

igor
zap yaparken sahsin karsima cikmasi ile "dur lan evlenmisti dimi bu hee neymis ki nolmus?" dememe firsat vermeden magazin programlarinin malzemesi olmus bile haberi yok arkadasin.

belli ki bir komploya kurban gitmis; recep ivedik tipinde bir sahsin onur san a abidik gubidik anlamadigim laflar etmesinden mutevellit (zannimca tokmakci gibi bir laf ediyor ya da etmis)guzide turkucumuzun adamin omzuna kafa atmasi ile beden bulan olaylarin gelismesini bir cirpida izledik. ha ayrica bu kadar seyi yazarken ben de igrendim kendimden.
angelus
televiyonda gördüm kendisini. leziz bir mizansen eşliğinde bir başka arkadaşın suratının ortasına kafasını yapıştırmak sureti ile enteresan bir yakınlaşma içerisindeydiler. daha bikaç gün önce böyle sevgi kelebeği modundayken ne oldu da koç başı moduna girip insanlara bu şekilde yaklaşmaya başladı anlamış değilim henüz. hayır "canlandırma" dahi olsa yine de herhangi bir esprisi varmış gibi gözükmemekte. ha belki bu olay bi dizi çekiminden felan sahneydi de izleyicileri heycanlandırmak, "lan a.k. noluyoz" tepkisi verdirtmek için de olabilir, programın sonunda gerçek anlaşılacaktı belki de. belki de bu entryi okuduğunuz zaman "olm gerçek değil lan o, söylediler programın sonunda şaka olduğunu" diyeceksiniz. lakin gördüm ki programı sonuna kadar izlemek ciddi bir cesaret, ciddi bir mide işiymiş. ben o kadar geniş olamadım. evet kutsal roma-german imparatorluğunun aziz yurttaşları, olamadım.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol