evkur

0 /
independence
senet ile vadeli sati$ yapan cok nadir firmalardan.elektronikten tutun da mobilyaya kadar hemen her $ey mevcut icerisinde.ozellikle $i$li’de bulunan $ubesi gorulmeye deger.
independence
son zamanlarda televizyona vermi$ oldugu reklam paralari ile tum cali$anlarinin evlerini sifirdan kurabilirlerdi herhalde ismine yaki$ir bir $ekilde.
komanci1
el kaide ile anlaşma yapmayı bana düşündüren, c4,c5 ne kadar patlayıcı, dinamit varsa yanıma alıp patlatmayı düşündüğüm, yakinda 120 ay taksit yapmayı planlayan kapanasıca mağaza.
alchoburn
bursa heykel caddesindeki mağazalarını birleştirerek üç katlı tek bir binada toplanan mağaza.

ayrıca vakti zamanında taşınabilir cd çalar alacakken son anda uyguladığı fahiş gecikme faizinden dolayı vazcaydığım alışveriş mağazası. eğer bir taksit geciktirsem faiziyle cd çalar yerine evi alabilir bu şirket,öyle de acaip bir yer.
akhillius
şu evleri kura kura bitiremedikleri ki ne zaman görsem içerisi tıklım tıklım olan yer.o kadar çok eşya var ki bitmek bilmeyen yer. her akşam kaymon geliyor önlerine ve gene mal iniyor aşağı.
anlamayanadam
"müebbet taksit seçeneği bile vardır bunlarda" diye düşünmeme sebep olan, taksit olayını abartmış firmadır.. sattıkları ürünler çok kaliteli olmamakla birlikte piyasada daha ucuzunu bulmak mümkündür ama taksit sayısı bu kadar olmaz..
pistazie
bakırköyde de istanbul caddesi uzerinde bir subeleri vardır ve kriz olsa bile her daim içerisi müsteri kaynayan magaza.
independence
bana kalsa kapisinin onunden gecmem ama i$te, kadinlar.

annem $i$li $ubesinin en seckin mu$terilerindendir. bunca sene hic yoksa kucuk bir ev parasi vermi$izdir kendilerine ki 1 tane bile senet mumkun degil ki gec odensin. annem o derece bir ruh hastasidir bu anlamda, senedin suresine 5 gun kala muhakkak o senet odenmeli, aksi taktirde sinir krizleri gecirir, dunya ile ili$kisini keser falan. boyle bir mu$terisidir evkurun.

gel gelelim evkur isimli firmanin cektirdiklerine;

bayram once bir yatak alinir ve teslimat bayramdan hemen sonraki gun yapilacak denilir. yalan olur. telefon acilir "nerede kaldi bizim yatak?" denilir, ertesi gun $u saatte muhakkak kapinizda denilir firma tarafindan. e gelecek olan kucuk bir parca e$ya degil, koskoca yatak. evde ayarlamalarin yapilmasi gerekir, e$yalar saga sola cekilir, gelecek olan e$yaya yer acilir. dolayisi ile ev harap bir $ekilde yatak beklenir ama gelen giden yok. telefon acilir "hayirdir?" denilir, 1,5 saat icerisinde kapinizda derler ki 1,5 saat sonrasi saat 21:00 civarina tekabul etmektedir. peki madem denilir ve telefon kapatilir beklemeye devam edilir. bu arada ortada yemek tela$i olmasin, e$ya geldikten sonra yemek yenilir diye du$unulur ve ak$am yemegi de bir hayli gec saate ertelenir ama ne gelen var ne giden. o gun de oyle biter. ertesi sabah firmadan birisi arar ve "ak$am saat 19:00 da e$yaniz kapinizda, bunu ben soyluyorum, 19:00 u gecmesi mumkun degil der" ve "emin misiniz?" sorusuna da "ben soyluyorum bunu, yeterlidir bu kadari herhalde" der. zannedersin ki reisicumhur aradi da "ben her $eyi hallettim, $u saatte gelecek" dedi.

e haliyle o saat olur hala ortada ne gelen var ne giden.

nihayetinde i$ ba$a du$er, ben telefon acarim kendilerine. "siz bizimle dalga mi geciyorsunuz? 6 senede biz orada bir ev parasi verdik" derim ve eklerim;

+ 1 saat 20 dakikaniz var(neden 20 dakika bilmiyorum, o sinirle soylemi$im), 1 saat 20 dakika icerisinde aldigimiz e$ya burada oldu oldu, olmadi yarin kendinizi pek cok yerden izleyip okuyabilirsiniz.

derim.

40 dakika gecmeden e$yamiz kapimizdaydi son derece guleryuzlu ta$iyici arkada$lar tarafindan.

yani diyecegim o ki, vallahi uzak durun buradan. hangi ayda odemeye ba$larsaniz ba$layin kesinlikle zarardasiniz zaten. bugun 500 liraya aldigin bir e$yayi 5 ay sonra odemeye ba$lasan nolur. 5 ay sonra onun fiyati zaten 200 lira olacak.
watersky
bayanları içeriye girip etrafa bakınmak ve
-ayy şuna bakar mısın?
-şunların fiyatını öğrenebilir miyim ?... demek ve kaba tabirle kazıklanmak için can havliyle kendilerini attıkları mağaza olarak söyleyebiliriz.
adamlar eve teslimat falan olacağı zamna 3-4 günü buldurur ama ödeme günü geldimi telefonlara sarılırlar....
en basitinden bir baza aldık 2 gün sonra teslimat ve teslimattan 2 gün sonrada kurulum için eve eleman gelecek devamıda yorumsuz...
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol