amerikan sinemasınin seks saplantisi

31subat
efendiler; basliga bakip "banane ulan" deyip gecmeyiniz, bu oldukca ciddi bir sorunsaldir, her er kisinin basina bir kez gelmistir.
aslinda yalniz izlenildiginde tadindan yenmez bir saplanti olurken sinemaya hatun kisiyle gitmisseniz onemli bir sorun olarak cikar karsiniza. soyle ki:
yeni tavladiginiz hatun kisiye, ne kadar kulturlu bir erkek oldugunuzu ispatlamak adina hafta sonu icin sinemaya goturme teklifinde bulunma esekligini yaptiniz, ve o da daha buyuk bir eseklik yapip kabul etti ve basiniza nelere gelecegini bilmeksizin iple cektiginiz gun gelip catti, sinemanin yolunu tuttunuz. cimri gorunmemek icin de yer gosterici amcaya yuklu miktarda bahsis verip koltuga oturdunuz. hersey sahanedir, karsida harika bir film, yaninizda hatun kisi vardir, ustelik bu an ufaktan el alistirmalari yapmanin en kolay yoludur. is bu sebeple hersey tadindan yenmez durumdayken iste o an gelir ve her amerikan filminde oldugu gibi esas oglanla esas kiz yatak uzerinde amansiz bir gurese tutusur. simdi hic renk vermeyip izlemeye devam etseniz daha yeni tavladiginiz hatunun canini sikma endisesi tasirsiniz, gozlerinizi kacirsaniz "cag disi erkek" imaji cizmis olmaktan korkarsiniz. her halukarda iki ucu boklu degnektir, delikanliyi cok pis bozan hallerdendir.
31subat
eh madem ki sorunu yazdik, ilacini da yazalim ki genc ve mutesebbis yurdum erkegini bu kotu durumdan kurtaralim diyerek careyi de yaziyorum:
bir kere kesinlikle bozuntuya vermeyiniz zira seks hayatin gerceklerinden biridir ve bir kiz seks delisi erkeklerden nasil korkuyorsa seks karsisinda tamamen ilgisiz erkeklerden de o derece tiksiniyordur. o an bunun sadece sanatsal bir sey oldugunun bilincinde entelektuel erkek moduyla hatun kisiye daha bi yaklasip elinizle ellerini bulusturunuz. bu ilk temas olacaksa zaten kendisi o an itibariyle baska bir seye dikkat edemeyecegi icin sahne gecinceye kadar her turlu ilgiden kurtulup yirtacaksiniz, yok eger ilk temas degilse de zaten filmdeki gures sahnesinden hemen once baslayan romantik ambians sayesinde icinin yaglari erimis hatun kisi sizin bu romantik ataginiz karsisinda sahneden cok sizinle ilgilenecektir. bunu yaparken son derece dikkatli davranmali, renk vermemeli, bir taktik oldugu belli edilmemelidir. aksi takdirde bu aranizdaki ilk ve son el alistirmasi olabilir ve iliski cv’nizde bir ani olarak kalmaya mahkum olabilir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol