çığlıklarına göre kadınlar

31subat
tasnif edilmesi oldukca zor nisa taifesi icin kendi gelistirdigim subjektif tasniflendirme metodudur. kendi icinde butunlugu bulunmakla birlikte salt gerceklik iddiasi yoktur.

a) kesik kesik ciglik atanlar: masumum ben oyle avaz avaz bagiramam havalarindadirlar. aslinda bastirilmis bir kisilikleri oldugunu rahatlikla anlayabilirsiniz. hangi kadin masum olabilir ki?

b)bir uzun bir kisa cigliklar: bunlar sanirim sevismeyi bir squash oyunu gibi belliyorlar ve duvar sizsiniz. top duvara carptiginda kisa, kendilerine geldiginde uzuun cigliklar atiyorlar. bencil olduklarini buradan cikarabiliriz. uzak durulmasi gereken bir hadise.

c) uzuuun uzuuun ama yumusak sesle ciglik atanlar: en sevdigim ciglik turudur. insana "ben sadece sevismiyorum baksana felsefik bir mesaj vermis olmaliyim ki derin derin nefes aliyor" egosu asiliyor. bu kadinlar guzeldir, hostur gerisi bostur bitiminde insanin kendisine soracagi ilk soru sudur: ikincisi ne zaman?

d) hayvanlar gibi bagiranlar: kendileri hayvanlar gibi bagirdiklari gibi insana da "ben hayvanim" hissiyati verirler. kendilerini sakinmadiklari ve sikmadiklari icin acik sozlu olduklari su goturmezdir. yalniz bu sekilde devam ederlerse komsularin da olaya mudahil olacaklari da su goturmezdir. sevismek icin mustakil evler tercih edilmeli ve pencereler kapatilmalidir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol