31 şubat örgütü

31subat
butun insanlar kardestir dolayisiyla butun iliskiler ensesttir soylemini kendine dustur edinmis liberter erkek hareketi orgutu.
ilkeleri sunlardir:

1. devrim yapilmaz olur.

2. 31 subat orgutu, efsanevi liderler nemecek, pippi uzuncorap, seymour glass, k., kimmeryali konan ve konyakci’nin izindedir. bu izi kaybetmemeye calismaktadir.

3. 31 subat, "31 subat olmaz ki" diyen yaratici dehalara hos bakmaz.

4. stalin, yildirim gurses, tony blair, kayahan, ali kirca, spielberg, bill gates, pinar elice, dogu perincek, susanna tamaro ve satirlarimizda yer veremedigimiz milyonlarca benzerleri, soyulmamis birer salataliktir. aslinda zihni acik, cengiz, necmi, alper filan da oyle sayilir ama bunun konuyla alakasi yoktur.

5. 31 subat orgutu, bir grup genc mutesebbis tarafindan teskil edilmis bir yapilanmadir. bolunerek ya da birleserek cogalir. prensip olarak cogalir.

6. cogalmak, biyolojik degil, deneysel ve ideolojik bir eylemdir.

7. 31 subat, dunyanin en boktan, manasiz, sacma, abuk, lavuk, zibidi, zindik, cinsiyetsiz, zibildiyetsiz ve haysiyetli orgutudur.

8. 31 subat’a uye olmak, musluman olmak kadar kolaydir. herhangi bir dilde "uyeyim" kelimesini kusursuzca terennum edebilen herkes uyedir. onlardan beklenen, her turlu eylemlerinde ilkelerimize uymalaridir. durumun bize de bir e-posta ile bildirilmesi, cocuklar gibi sen olmamizi tesis eder.

9. 31 subat’in tarihi, olusur olusmaz yazilacaktir. sonra yazilanlar yalanlanacak, yeniden yazilacak, onlar da yalanlanacak, kafalar karisacak, tavla kapanacaktir.

10. temsilcilerimiz, marx’tan buddha’ya cesit cesittir, cogu daha onceki bir tarihte oldugu icin bu durumdan haberleri olamamistir.

11. orgutte hiyerarsik yapi cok onemlidir. ancak, hiyerarsiyi herkes kafasina gore belirledigi icin bu durum biraz karisiktir.

12. 31 subat, yolu sevgiden gecen herkesi ciftlestirmeye calisir.

13. 31 subat, cevrecidir. cevrede ne kadar alkol varsa edinmeye calisir.

14. 31 subat erkekleri, feministtir, feminlere bayilir.

15. 31 subat, konstruktivisttir. kuran carpsin ki.

16. 31 subat eylemlerinde zaman ve mekan onemli olmadigi gibi, bir eylemi sahiplenmesi icin kendisinin yapmasi da gerekmez.

17. herkes, 31 subat orgutu uyesi olarak dogar.

18. orgut elemanlari, caliskandir. soyut calisir. somut calistigi zaman kol ve karin kaslari icin calisir. ab-shaper ve benzeri yardimci gerec kullanmaz.

19. 31 subat, kedisini yikayanlari, kazagini pantolonunun icine sokanlari, mahsun kirmizigul gibi bakanlari, demirel gibi konusanlari, ask mesk geyik ucgenine fitne fesat sokanlari sevmez.

20. 31 subat, her daim kafasi iyi gezenleri, sakiz cignerken yuruyebilenleri, ciguli’yi, 62’den tavsan yapabilenleri, "kucuk ev, karolin karolin kis kis kis, meri keri carls ingils" sarkisini sever.

21. her yilin 31 subat’inda alkol almak, blow job, buyuk-kucuk aptest olayina girmek, zinhar yasaklanmistir.

22. bu madde, son noktayi koyan maddedir. kutsal, tamamlayici, aciklayici, helak edici ve yol gostericidir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol