beden eğitimi hocasinin kompleksi

isimsiz kahraman
en buyuk kompleksleri derslerine beden denilmesidir. verdikleri cevap ta ortaktir "ne yani beden diye ders mi olur, beden egitimi o. beden dersi diyene zayif veririm, ensesinde biterim hede hodo". daha buyuk bir hata ise kendilerine bedenci diye hitap etmektir, zinhar uzak durulmalidir. ulan koskoca dis hekimi 5 yil olum olum oluyor da disci denilince bir sey olmuyor dedirtir adama.
sonra bir de ozellikle lise son sinifina gelince "hocam bugun ders islemesek te test cozsek, fena olmaz mi?" diye bir soru da komplekslerinin tavan yapmasina sebep olur. "ne yani benimki ders degil mi? siz fizikte de mi boyle yapiyorsunuz, bidi bidi vidi vidi". muzikle resim hocalari ise daha ilimli yaklasirlar.
ithilquessir
hic bir sporda yenilmemeleri gerekmektedir. pinponundan tutun aikidoya kadar siniftaki butun ogrencilerden iyi olduklarini dusunurler. futbolda calim atan, baskette blok koyan adama kil olur ellerinden gelen zorlugu ustlerinde denerler.
maliyeci
bayrak torenlerinde aktif gorev aldiklari icin yillar gectikce kendilerini yonetici sanirlar,kendilerini okulun asayisine adarlar,sigara icenleri basmak,gammazlanak ve bu suretle kafayi taktiklari ogrencilere beden derslerinde cektirmek gibi hallerle kendini gosteren komplekstir bu.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol