zayıf insanların karşılaştıkları soru ve sorunlar

isimsiz kahraman
simdi baslangicta herkese guzel gelebilir ama zayif kisilere sorugumuzda disi seni ici beni yakar efendim tadinda cevaplar almak pek bi muhtemeldir. soyle ki omru hayatimda rejimin r sinden bihaber olarak yasayan insan evladi bundan daha degisik sorunlarla karsilasir ki zaman zaman sisman olsam da kurtulsam diye bile dusunebilir. ornek:

-ayhh sen hic yemek yemiyo musun kizim??
-yemiyorum teyze, ama iq’m sizinkinden yuksek sanki.
-hoo?
-yok bisey teyze, yok.

isimsiz kahraman
-senin cocugun da olmaz kizim
-o niye teyze?
-e baksana haline cop gibisin
-sizden bes cocuk cikmasina sasmamali teyze.
-???
-haklisin teyze, kader iste napalim. basa gelen cekilir.
kumralada
bugune kadar zayif bir insan olarak duydugum en ilginc soru ’senin ic organlarin nereye sigiyor?’ idi ki bu da beni hem mutlu edip hem de bir yandan ’ya durum o kadar vahim mi acaba?’diye dusundurmustu.
armour
şişman insanların zayıf insanlara yönelttikleri sorulardır. sorun yaratan ise; bu iç sıkıcı soruları sordukları yetmezmiş gibi bir de cevap bekliyor olmalarıdır.
mare crisium
kadın taifesi
allahım yüzün kaşık kadar yaaa...aaa bacakların kolum kadar..ayyy hiç memen yok ben erkek olsam seninle çıkmam heheeeee o her yere sığar telaş etmeyin, ayy fare gibisin yaaa surata bak ayyy yiğenim zayıflığından utanıyorum insan içine çıkma...
bu da erkek taifesi:
ne kadar küçüksün kollarım birleşiyo seni sarınca, boynun ne kadar uzun ve ince kuğu gibisin en sevdiğim de ellerin yok oluyo ellerimin içinde...allahım göbeğin dümdüz ne kadar güzel allahım bele bak nası yaaa bu kadar ince?...sana hayranım...
aradaki yargı farkını size havala ediyorum...
clementine
giyecek bişeyler almaya gittiğinizde arkadaşınız size küçümser gözlerle bakar...şahane bir bluz giyerisiniz.göğüs kısmının ,halk arasında iman tahtası olarak tabir edilen kısmın çıkık olması sonucu siz bluzu beğenmeyip çıkarırsınız..sonrasında arkadaşınız çıkardığınız ve az önce beğenmediği bluzu nefesini tutarak giyer.siz patlayacak gibi durduğunu eğer alırsa rahat edemeyeceğini söylersiniz.akabinde "sen bana nasıl şişmansın dersin..benim boyum yeter ,yüzümün güzelliği yeter "şeklinde bağırmasıyla mağazadan çıkarsınız.buda böyle bir anım..zayıf insan ve şişman kompleksli arkadaş arasında yaşanan ufak bir hadise.
pistazie
eger şişman arkadaslarınız cogunluktaysa hıc kurtulamayacagınız ve can sıkan durumdur bide cok yiyip kılo alamıyorsanız sakın sısmanların yanında dıle getırmeyın ınanmazlar hatta su icsem yarıyor gibi savunmalarda bulunabilirler
salome
"neden biraz da sucu kendinde aramiyorsun ve tek basina mucadele etmeye calismiyorsun?" sorusu guzeldir mesela ama cevap sinir bozucu olacaktir; " ama benim bidi bidim var, elimde degil, denemedim mi saniyorsun". zayiflara ne yazik ki yer yok bu dunyada, her zaman itilmeye-kakilmaya mahkum oluyorlar.
apsu
-ay kızım sen ne kadar zayıfsın?
-ne kadar zayıfım teyze?(tınlamaz vaziyette)
-ay eskiden bizim tabirimizde çöp gibi derlerdi(taktı)
-bizim tabirimzde de manken gibi diyorlar(sus artık)
-hımm neyse biraz daha kısır alır mısın?(zoraki gülmeler)
-teşekkür ederim formumu korumam lazım(hehehe)
-!?!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol