e-book

isimsiz kahraman
gozleri bozduktan sonra doktora yatiracak tonlarca para hesaba katilirsa kitabin aslini almak yerindedir. hem e book’ta kaldiginiz sayfanin kenarini katlayamaz, parmaklari islatarak kitap sayfalarini cevirmenin ferahliginda hafifleyemezsiniz.
angelus
turkiyede bulunmayan kitaplari satin alip okumak icin guzel bir olusumdur. ama normal sartlarda son derece gereksizdir, kitap okuma aktivitesini sadece pc basinda okumaya yonlendirir, mobil pc niz yoksa kullanim alani son derece sinirlidir o yuzden internet&kitap ikilisini netten kitap siparisi vermek icin kullanmak daha faydalidir. gerisi bostur parkta bahcede okumanin tadi baskadir.evet.
jason windsor
internetten indirilip bilgisayarda okunabilen cinsten kitaplardır.e book reader programlarıyla ortam iyice şenlenir. kütüphane bile kurabilirsiniz. www.gutenberg.org bu konuda bir numaralı sitedir
fasa fiso
kitabin icinden ruhu cikarilmis da sadece bedeni kalmis hissi uyandirir insanda.sahaftan alinmis, ilk basimlardan, safran sari yaprakli kitaplari okurkenki hazzi veremez.
aello
ekrana baka baka insanın beynini kemiren şeydir. kitap gibi uzun yazıları ekrandan okumak çok zordur, gözlük falan yoksa. iğrençtir hatta. o yüzden en güzeli bildiğimiz kağıda basılmış olan kitaplardır.
independence
farkli farkli uzantilari vardir bu kitaplarin ve her biri ayri bir program gerektirir. misal microsoft reader isimli son derece eski bir program vardir, bele$tir ve halen en leziz e book okuma programidir $ahsim adina. sadece .lit formatindaki kitaplari okutabildigini de unutmamak lazim tabiy.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol