ergün candan

serco
1961 istanbul dogumlu olan ergun candan,1980 yilinda "turkiye metapsisik tetkikler ve ilmi arastirmalar dernegi’nde ezoterik ve metapsisik kulturle tanisti. 1985 yilinda dernek yonetim kurulu uyeligi "ogretim sorumlusu" gorevine secildi. 1993 yilinin sonuna kadar bu gorevini surdurdu.

bu sure icinde cok sayida konferans veren ergun candan’in ruh ve madde dergisi’nde yayinlanmis makaleleri bulunmaktadir.

1994 yilinda dernek’te bas gosteren bazi olumsuzluklardan dolayi, dernegin 2. baskani da dahil olmak uzere cok sayida uye dernekten istifa etti. bunlarin arasinda ergun candan da vardi. dernekten ayrildiktan sonra, bir grup arkadasiyla birlikte arastirmalarini bagimsiz olarak surdurmeye basladi.

1994- 1996 yillari arasinda milliyet gazetesi’nin radyosu radyo kulup’te (bu radyonun ismi daha sonra radyo d olarak degismistir.) sinir otesi adiyla bir program hazirladi ve sundu. hafta ici her gun 22.00 - 24.00 saatleri arasinda yayinlanan bu program, donemin en cok dinlenen radyo programlari arasinda ilk siralari aldi.

1995 yilinda aksam grubu’na bagli dost gazetesi’nde yazi dizisi hazirladi.

1996 yilinda kanal d’de sinir otesi adiyla hazirladigi program cok sayida birinciliklere imza atti. rutuk’ten gelen baskilar sonucu yayin hayatina son vermek zorunda kaldi.

ayni yil ekibiyle birlikte posta gazetesi’nde "gizemler dunyasi" adiyla yayinlanan bir ek gazete cikartti.

1998 yilinda kendi yayinevini kurdu. calismalarina halen bu yayinevinin arastirma ekibiyle birlikte devam etmektedir. yayinlanmis 7 kitabi bulunmaktadir.

kaynak: sinirotesi.com

(bkz: kiyamet alametleri)
(bkz: Ruhsal Gucleri Geli$tirme Teknikleri)
(bkz: Son uc Peygamber)
(bkz: Antik Misir Sirlari)
(bkz: Gizli Sirlar ogretisi)
(bkz: Turklerin Kultur Kokenleri)
(bkz: Yasanmis Esrarengiz Olaylar)
darwen
sınır ötesi programı ile akıl hastalarını bile kandıran sahtekar. programda insanlara reenkarnasyonun olduğunu kanıtlamaya çalışıyordu.
kişi aynı zamanda sınır ötesi yaınlarının sahibidir.
kendisi kitap yazar. başkasının adıyla çıkarır.
bkz: "ali bektan:mustafa kemal’in kehanetleri.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol