sahnede şarkıyi unutmak

independence
bir $arkicinin ya$ayabilecegi en zor anlar bunlar olsa gerek.bir zamanlar bulent ersoy sahne aldfigi bir gazinoda $arki sozlerini unutmu$tu da gulen mu$terilerin kafasina topuklu ayakkabisini firlatmi$ti.yanli$ hatirliyor da olabilirim tabi.
xerxes
rock’in tartismasiz tek krali elvis presley’in basina gelen ilginc bir hadisedir. 1969 yilinda international hotel’de sahneye cikmisti. sahnede soyledigi "polk salad annie" sarkisinin sozlerini unutmustu ve sozlerini kucuk bir kagida bakarak okumustu. elvis presley icin oldukca komik ve ilginc bir hadiseydi bu olay. zaten sarkinin sozleri o kadar uzundu ki bir anda ezberlemek kolay bir is degildi onun icin...
peach
bir ara paparazilerin teoman in gerceklestirmesi iddiasiyla ortaya surdukleri, turkiyede rockcu sayilan birinin malzeme edilmesine sebebiyet veren olay.
laughter
profesyonelliğin başladığı nokta. sanatçı/şarkıcı/müzisyen kişinin en önemli sınavlarından biridir, durumu bir şekilde kurtarması ve izleyici/dinleyiciye durumu çaktırmaması lazımdır. herhalde en iyi yol doğaçlama devam etmektir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol