bilgi sözlük kitabı hakkında merak edilenler

0 /
independence
soru: nick nicki nickince’nin de soyledigi gibi entryler uzerinde oynama, duzeltme vb. seyler yapilacak mi?

cevap: genel ahlaka aykiri olan kelimeler ayiklanacak.
sergey
soru:bu kitap butun yazarlara ulastirilacak mi ucretsiz olarak?
soru 2:bu kitapta hangi entrylerin yer alacagini kimler belirleyecek?
soru 3:telif istenirse ne kadar para odenecek entry basina?
isimsiz kahraman
cevap 1: tabiki de hayir, her sey independencenin cebini sisirmek icin. ciddi cevap: hayir, elinizi cebinize atacaksiniz.
cevap 2: editorler pia, carpediem, nick nicki nickince.
cevap 3: simdilik belli degil, biz hepinizin sozlugu sevdiginizi, para talep etmeyeceginizi biliyoruz. ama yok illa ben para mi isterim derseniz, gerekli meblag henuz belli degil.
isimsiz kahraman
re 13: cevap 1:karma butonunu asindirarak, yazarlarin kisi kartlarindaki oy almis entrylerine, gelmis gecmis en iyi entrylere bakarak, daha once okudugumuz aklimizda yer etmis bizi gulduren dusunduren entrylere geri donerek ve en onemlisi sizlerin destegi ile bize houston araciligiyla ulastirdiginiz entryleri inceleyerek.
cevap 2:entryler secilirken oy almis olmasi yahut olmamasi kriter degildir. oy almys entryler belki ilk etapta daha cok dikkat cekici olabilir ama sozlugun icinde oy almamys binlerce guzel entry bulunmakta.
isimsiz kahraman
re 14:su an daha cok kitabin icinde yer alacak entryler secilme asamasinda, kapak tasarimi vb. isler sonlara dogru isin ehilleri tarafindan hayata gecirilecektir. varsa aranizda ben bu isten anlarim hem para da almam diyen ona da kapimiz aciktir. ayrica benim kisisel fikrim kapakta pokemon kilikli logonun yer almasidir.
sergey
entry secilme isi bittigi zaman kitapta entryleri bulunacak olan yazarlara hangi entrylerinin bulunacagi haber verilecek midir?
independence
soru:bu kitabin devami cikartilacak mi yoksa bir sefere mi mahsus?

cevap:manyak gibi para kazanilir ve ikinci bir kitap cikartmak icin elimi cebime atmak zorunda kalmassam tabiki cikartilir.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol