bilgi sözlük kitabı

independence
son aylarda aklimi iyice kurcalayan, yemeden icmeden hakkinda du$undugum ve en sonunda yapilmasina karar verdigim kitap.bu kitap sanirim 96 sayfadan ibaret olacak.gerekli baglantilari da gun itibari ile saglandi, yayin evi fiyatlari alindi, uc a$agi be$ yukari anla$malar saglandi.

kitabin icerigi, bilgi sozluk icerisinde yer alan a$mi$ zeka ornegi sayilabilecek konu ba$liklari ve icerisinde barindirdigi entrylerden ibaret olacak.
(bkz: koparan ba$liklar)
(bkz: yaran entryler)

tabi sadece mizahi yonu olmayacak bu kitabin.ayni zamanda duygusal ve du$unduren entryler de kitabimizda ba$ ko$ede yer alacak.

bilgi sozluk kitabinin icerigini belli bir yazar grubu olu$turacak.bu yazar grubu oncelikle kendilerinin begendikleri entryleri sececekler ve ardindan tum bu insanlar bir araya gelerek secilenleri yeniden eleyecekler.bu $ekilde de kitabimizin icerigi ortaya cikmi$ olacak.

"benim yazilarim yayinlanmasin!", "ben sozluge sagda solda yayinlansin diye yazilar yazmadim karde$im!" ve turevi du$uncelere sahip olanlar bana acilen houston araciligi ile haber versinler.haber vermeyen ki$ilerin yazilarinin kullanilmasina izin verildigi du$unulecek ve utanmadan bilgi sozluk kitabinda nickleri ile birlikte afi$e edilecek.

bu konu ile a$mi$ fikirleri olan arkada$lardan mesaj bekliyorum.

not:"ek$i sozluk bunu yapti lan!" diyenler icin.evet yapti.
carpediem
canla basla calisip, en fazla iki ay icinde tamamlamaya calisacagimiz kitaptir. bilgi sozlugun basarilari, basardiklari arasinda yerini alacak kitap da olacaktir ayrica.
ben gonullu olmam, ugrasamam diyip de cok begendiginiz, bu entry kitapta yer almali dediginiz bir entry olursa bu is icin atanan yazarlara houston araciligiyla ulasip belirtirseniz cok iyi olur.
nick nicki nickince
calismalara basladigim kitaptir. umarim sozluge yarasir bir bicimde yuzumuzun akiyla ustesinden gelecegiz. bunun icin de her bir yazarin yardimina ihtiyacimiz var. tipki carpediemin bahsettigi gibi cok begendiginiz entryleri bizlere gonderin. sozlugunuzun kitabinin guzellesmesinde katkiniz olsun...
isimsiz kahraman
ben de yazayim da secici kadro tamam olsun bari. karma butonuna basa basa asindirdim ama yine de kismet olur da entrynize rastlarsak gibi bir durum yok yani. elimizden geldigince ozellikle ilgi cekici basliklardaki entryleri okumaya calisiyoruz, ve hala vakit var sadece bizim degil sizin de begenileriniz cok onemli, hem bir yandan entry gir bir yandan entry sec fantom degiliz sonucta. misyonumuz kaliteli bi is cikarmak, vizyonumuz e $eyy kem kum aman aslina bakarsaniz hepsi yalan kitapta entrylerini gormek isteyenler bana houstondan ulassin ben onlara hesap numarami gondericem.
nick nicki nickince
merak ettigim seylerden biri acaba kitapta entryler 1e1 mi olacak yoksa gerekli duzenlemeler yapilacak mi? mesela kitapta da sozlukte oldugu gibi sozluk mu yazilacak yoksa o ve u noktasini alacak mi? eger noktalar gelirse orjinallik bozulmus olmaz mi? gelmezse kim ne s**im anlar?
independence
ilk deneme yayini basilmi$ olan kitap.deneklerimizden "abdullah uzeyir" isimli ki$iye okuttugumuzda gayet olumlu sonuclar aldik.zaten resimde de abdullah arkada$imizin gozlerilndeki i$iltidan amacimiza ula$maya cok yakin oldugumuz sonucuna varabiliyoruz.kitabi okuduktan kisa bir sure sonra bilgi zehirlenmesine ugrayarak hayatini kaybeden abdullah uzeyir’e tanridan rahmet, kalanlarina ba$sagligi diliyoruz.

http://www.bilgisozluk.com/kitap.jpg
maliyeci
ha yeniden canlanır diye beklediğimiz,ama geçen uzun zamana rağmen ortada bir çalışma olmadığını görünce üzüldüğümüz proje.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol