güven kıraç

serco
1968 dogumlu olan , m.s.u. devlet konservatuari tiyatro bolumu mezunu. cesitli tv dzileri, tv programlari, sinema filmleri ve reklam filmlerinde oyunculuk yapti. ayrica 1986 yilindan bu yana cesitli tiyatrolarda oynamistir. 2 yil devlet tiyatrosu sanatcisi olmus, sonra istifa etmistir.14. uluslararasi istanbul film festivalinde salkim hanimin taneleri filmindeki oyunculuguyla en iyi erkek oyuncu odulunu , israil uluslararasi film festivali en iyi erkek oyuncu odulunu almis ve duvara karsi filminde mukemmel oynamis olan ve cok iyi bir oyuncu oldugunu kanitlamistir.

bloody mary
pek başarılı bir oyuncudur.
onceleri sevimli bulduğum fakat daha sonra kendisinin son derece sonradan gorme şekilde konuştuğu telefon konusmasına tanık olduğumda iyghh dediğim insan.
birçok tiyatrocu kişiyle karşılaşabileceğiniz uzre kendisiyle de cihangir cafede karşılaşabilirsiniz..
cokoprens
bağımsız sinemacıdır kendisi. bağımsız yönetmenlerle yaptığı işler takdire sayandır. zeki demirkubuz’un masumiyet filmindeki oyunculuğu göz doldurmuştur. memleketin yetiştirdiği sayılı aktorlerdendir.
sizofrenhukukcu
öyle çok meşhur olmayan bir oyuncudur ancak oynadığı bütün rollerin hakkını verir. türkiyede tiyatroculuktan gelme kaliteli oyunculardandr...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol